Χάνουν την χρηματοδότηση 56 φορείς της γενικής κυβέρνησης Δεν απέστειλαν οικονομικά στοιχεία στο υποουργείο Οικονομικών ως όφειλαν

Άγιος Γόρδιος. Ηλιοβασίλεμα στην παραλία Σε 56 ανέρχονται οι φορείς της γενικής κυβέρνησης που δεν απέστειλαν οικονομικά στοιχεία στο υπουργείο Οικονομικών τον Ιούνιο και κατά συνέπεια χάνουν τη χρηματοδότηση.

Ο
αναλυτικός κατάλογος του υπουργείου Οικονομικών

Ο αριθμός παρουσίασε αύξηση σε σχέση με τον Μάιο, οπότε μόλις 20 φορείς δεν είχαν αποστείλει οικονομικά στοιχεία.


Υπενθυμίζεται ότι όποιος φορέας δεν τηρεί τη συγκεκριμένη υποχρέωση, αυτομάτως χάνει και την επιχορήγηση, καθώς η ένταξή του στον κατάλογο αποτελεί δικαιολογητικό για την καταβολή της επιχορήγησης και ισχύει έως τις 31 Αυγούστου.


Σημειώνεται ακόμη ότι οι φορείς που υπάγονται στη γενική κυβέρνηση είναι περίπου 500.


Όπως αναφέρεται στην......................

ανακοίνωση του υπουργείου «η παρατιθέμενη κατάσταση περιέχει, όλους τους φορείς Γενικής Κυβέρνησης και αναρτάται στο διαδίκτυο σύμφωνα με τις διατάξεις της απόφασης του υπ.Οικονομικών 2/22717/ 0094/09-03-2011 (ΦΕΚ 474/τ.Β΄/2011).»

» Αναλυτικά τα νομικά πρόσωπα που περιλαμβάνονται στην Κεντρική Κυβέρνηση, τους ΟΤΑ και τους Ο.Κ.Α προσδιορίζονται από το Μητρώο Φορέων Γενικής Κυβέρνησης που τηρείται με ευθύνη της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (άρθρο 50 του Ν. 3943/2011). Η κατάσταση αυτή επέχει θέση βεβαίωσης, αποτελεί δικαιολογητικό για την καταβολή της επιχορήγησης και ισχύει μέχρι την 31/08/2011».


Στους φορείς που απέστειλαν στοιχεία μηνός Iουνίου τίθεται ένδειξη, ενώ σε όσους δεν έστειλαν όχι.
Share/Save/Bookmark
Enhanced by Zemanta

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails