Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΤΟΥ !Τα μούτρα του έσπασε χθες στη Βουλή ο Αντωνάκης όταν επεχείρησε να κάνει τον έξυπνο και να τα βάλει με τον Βενιζέλο, στη συζήτηση που αφορούσε τον εφαρμοστικό νόμο του Μεσοπρόθεσμου. Κουνάμενος και λιγάμενος άρχισε τις πάρλες προς το γαλάζιο ακροατήριο, πετώντας κορώνες που τους αναπτέρωναν, πλην όμως, λούφαξε ο ίδιος και σώπασε η διμοιρία του, όταν ο «Βαγγέλας» ξεμπρόστιασε τις βλακείες του και τον τάπωσε στην κυριολεξία.

Μέσα στην αφέλειά του, ο αρχηγός της Ν.Δ. ομολόγησε, αβίαστα και εν ηρεμία, πως......................................

η κατηγορία που του προσάπτουν, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, για λαϊκισμό και για το ό,τι πολιτεύεται με μοναδικό γνώμονα τα μικροκομματικά του συμφέροντα και την προσοχή του στραμένη, αποκλειστικά στα γκάλοπ, είναι βάσιμη και αληθινή !

«Δεχτήκαμε να συμμετάσχουμε σε κυβέρνηση συνεργασίας κι ας είμαστε μπροστά στις δημοσκοπήσεις !...», τόνισε ο αφελής αρχηγός και να, το χειροκρότημα, από κάτω, οι χάνοι του, που άρχισαν αν συνειδητοποιούν την «πατάτα», όταν κελάδησε ο Βενιζέλος…

Τάπα εισέπραξε και για την άλλη κορώνα του ο Αντωνάκης, για το Μνημόνιο 2 και τη στάση του στην ψηφοφορία, όταν ο υπουργός των οικονομικών, αποκωδικοποιώντας τα λεγόμενά του, τον κατηγόρησε, πως έχει προαποφασίσει τι θα κάνει, πριν ακόμα δει το νέο Μνημόνιο. Ο φόβος του για περαιτέρω σκλήρυνση των επικρίσεων και των κατηγοριών, εκ μέρους των ευρωπαίων ομογάλακτών του πολιτικών, τον υποχρέωσε να βάλει τον κολαούζο του και να δηλώσει, χεσμένος, πως «…αν το Μνημόνιο 2 είναι καλό, η Ν.Δ. θα το ψηφίσει !…».Οι λούμπες, όμως του αρχηγού, δεν υπήρχε περίπτωση να μη χαρακτηρίζουν και τα χαϊβάνια του, που βγαίνουν στα κανάλια και διασκεδάζουν τον κάθε πικραμένο.
Ο φυτευθείς στη θέση του γραμματέα της σαμαρικής Ν.Δ., εκείνος ο μικρόνους παρλαπίπας Λουκουρέντζος, βγήκε στο MEGA και, ανάμεσα στ΄ άλλα, ξεστόμισε και το αμίμητο : «η πολιτική η οποία εφαρμόζεται στη χώρα είναι η παραδοσιακή σοσιαλιστική πολιτική… σε αντίθεση με τη δική μας πρόταση, που βασίζεται στη φιλελεύθερη σκέψη !...».

Ο γραφικός αυτός τύπος δεν έχει δει, ούτε έχει ακούσει πως αυτή η πολιτική που εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση, αν δεν πηγάζει (που πηγάζει) συμφωνείται με την τρόϊκα. Ούτε, φυσικά, ο κ. Λυκουρέντζος έχει ακούσει τίποτα για κάτι ηγέτες και πολιτικούς της Ε.Ε., (και της τρόϊκας), οι οποίοι όχι μόνο υπερασπίζονται αυτή την πολιτική, με νύχια και με δόντια, αλλά σέρνουν τα εξ αμάξης στη Ν.Δ. και τον Σαμαρά που δεν την αποδέχονται και δεν την στηρίζουν.

Τώρα το να πει κάποιος στον ανεκδιήγητο γραμματέα της Συγγρού, πως όλοι αυτοί δεν είναι σοσιαλιστές, αλλά δεξιούρες, σαν κι αυτόν και τους ομοίους του, έχει νόημα ; Μαλλον όχι, μιας κι αυτός και οι σαν κι αυτόν, νομίζουν, μέσα στην ασχετοσύνη τους, πως οι φίλτατοι δεξιοί της Ε.Ε. υιοθετούν και στηρίζουν με τα μπούνια, στην Ελλάδα, μια …σοσιαλιστική πολιτική ! ΄Ωρα να βγουν και να τους καταγγείλουν ως αλλαξοπιστήσαντες !
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails