ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ SELECTIVE DEFAULT !...



Ο αποκαλούμενος «πολυεπιστήμονας», (λόγω των αμέτρητων πτυχίων και διπλωμάτων master και doctorat, που διαθέτει…), έκανε το κήρυγμά του περιδιαβαίνοντας τους διαδρόμους του υπουργείου οικονομικών : «Mακάρι να μας δώσουν selective default ! Να παρακαλάμε να το κάνουν !...».

Δεν ήταν η πρώτη φορά που........................................ το διαλαλούσε, γι αυτό και οι ακροατές του που έδειχναν έκπληξη και απορία, ήταν λίγοι. Οι περισσότεροι είχαν ενημερωθεί για τη θεωρία του, καθ΄ όλη την τελευταία εβδομάδα : «΄Εχει κλείσει η επαναγορά ελληνικών ομολόγων, τόσο με κεφάλαια του EFSF, όσο και με προεξοφλήσεις των εισπράξεων από τις αποκρατικοποιήσεις. Θέλουμε τα ομόλογά μας όσο το δυνατόν χαμηλότερα, αφήστε τους να τα πάνε στο 30% !...».

Στο πηγαδάκι που συγκροτούνταν, ήταν έτοιμος να επαναλάβει την ανάλυσή του για τις αντινομίες και τις αντιφάσεις του βρωμο-καπιταλισμού, διανθίζοντας την κάθε παράγραφό της με την επωδό «με το συμπάθιο» ! Φυσικά και στην απορία του νεοφερμένου, στην ομήγυρη, επί του «συμπάθιου», ήταν έτοιμη η ίδια απάντηση : «επειδή κι εγώ κατασκεύασμα και γρανάζι αυτού του συστήματος είμαι !...».

Να λειτουργήσει η τακτική και η πρακτική των αγορών και των εκπροσώπων τους, ως μπούμερανγκ και να υπάρξει μια δραστική μείωση του ελληνικού χρέους, έτσι ώστε ν΄ ανατραπεί τελείως η κατάσταση, προς το καλύτερο ! Λέτε ?

Ποιος δεν θα τόθελε ?...
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails