«Ταλέντο» στη φοροδιαφυγή έχει η Κρήτη


«Ταλέντο» στη φοροδιαφυγή έχει η ΚρήτηΣτοιχεία σοκ ήρθαν στο φως της δημοσιότητας

Έντονη φορολογική παραβατικότητα εντοπίζεται σε επιχειρήσεις στην Κρήτη, καθώς οι επιχειρηματίες δεν τηρούν βιβλία ή αναγράφουν ελλιπή στοιχεία, παρά τις απειλές για λουκέτο και αυστηρά πρόστιμα.

Όπως δημοσιεύει το............................
flashnews,  σε σύνολο 164 ελέγχων στην Κρήτη επιβλήθηκαν πρόστιμα σε 125 παραβάτες , δηλαδή στο 76% των επιχειρήσεων που ελέχθησαν, γεγονός που καθιστά το νησί «ταλέντο» στη φοροδιαφυγή σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ιδιαίτερα υψηλή ήταν η φοροδιαφυγή και στα Ιόνια νησιά και συγκεκριμένα την Κέρκυρα, την Λευκάδα, την Κεφαλλονιά και την Ζάκυνθο, με ποσοστό 71 τοις εκατό ενώ αντίστοιχα στην Χαλκιδική και την Πιερία η φορολογική παραβατικότητα έφθασε το 60 τοις εκατό.

Η φοροδιαφυγή βέβαια δεν αποτελεί αγαπημένο σπορ μόνο στα νησιά καθώς η ίδια εικόνα φαίνεται ότι επικρατεί και στα παράλια της Αττικής όπου μετά από 705 ελέγχους του ΣΔΟΕ στην Αττική εντοπίστηκαν 490 παραβάτες (70%)

Στην Ανατολική και Κεντρική Μακεδονία, την Θράκη, την Δυτική Ελλάδα, την Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο έγιναν 2.170 έλεγχοι και εντοπίστηκαν 1.229 παραβάτες, δηλαδή ποσοστό 56 τοις εκατό.Newsbeast.gr
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails