ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ. ΤΑΧΑ !...



Από την πρώτη στιγμή όχι μόνο σιγοντάρισε, αλλά ενθάρρυνε τους ταξιτζήδες για να ξεσηκωθούν. Στην ομιλία του στο πολιτικό συμβούλιο της Ν.Δ, πριν ακόμα αρχίσουν οι απεργίες, αναφέρθηκε΄, επαινετικά, στον παριστάμενο Πρόεδρο του ΣΑΤΑ Λυμπερόπουλο, δίνοντάς του το απαραίτητο θράσος για να προχωρήσει.

Ο Μιχελάκας του, σχεδόν σε καθημερινή βάση, εκθείαζε τους ….....................αδικημένους πειρατές των πόλεων, δίνοντάς τους και τη γραμμή : το κεφάλι του Ραγκούση !

Ο άλλος Μ… (ο Μανώλης) πήγε στο Σωματείο τους και μίλησε στους αλαφιασμένους ταρίφες, θέλοντας να μην αφήσει καμιά αμφιβολία για το ποιος καθοδηγεί τον αγώνα τους «για να φύγει η κυβέρνηση…» και τις αλήτικες ενέργειές τους κατά του Τουρισμού και των ελλήνων και ξένων ταξιδιωτών.

Τρομακτική η οικονομική ζημιά στον μοναδικό κλάδο της παραπαίουσας οικονομίας, που κάπως κινείται. Ακόμα μεγαλύτερη η δυσφήμιση της χώρας στις αγορές του εξωτερικού, από τους τουρίστες που ήρθαν στην Ελλάδα για να ξεσκάσουν και βρέθηκαν αιχμάλωτοι και εγκλωβισμένοι, στα αεροδρόμια και τα λιμάνια !

Και τώρα, τώρα που η δράση των καλοπερασάκηδων έφτασε στο απροχώρητο και προκαλεί την κατακραυγή ολόκληρης της κοινωνίας, βγήκε ο Αντωνάκης να ενδιαφερθεί για τον Τουρισμό και να κάνει προτάσεις για την …ανάπτυξή του !

Με απύθμενο θράσος κι σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, προτείνει εθνικό συμβούλιο Τουρισμού, για να την «…αντιμετώπιση των έκτακτων καταστάσεων, που δυστυχώς, εδώ και αρκετούς μήνες, υποσκάπτουν την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουρισμού..».

Ακριβώς έτσι το ζητάει, χωρίς ντροπή, χωρίς τύψεις, κάνοντας τον ανήξερο και τον αμέτοχο !

Πρόκειται για μια ακόμα πτυχή της «παρανοϊκής πολιτικής» του, που τον πέτσωσε ο Βενιζέλος, τις προάλλες, και βγήκε ο κολαούζος του Μιχελάκας και κλαψούριζε για υβριστικούς χαρακτηρισμούς, βάζοντας ζήτημα δεοντολογίας, κανόνων και ορίων.

Τώρα, βέβαια, με τι φόντα και τι δείγμα γραφής, ζητάνε δεοντολογία, κανόνες και όρια, ο Αντωνάκης και η σουργελοπαρέα του, μόνο με ανεκδοτική διάθεση και τεχνική, μπορεί να συγκεριάσει, κανείς, απάντηση !...
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails