Το μόνο εύκολο σήμερα είναι να κάνει κανείς κριτική.



 


Το μόνο εύκολο σήμερα είναι να κάνει κανείς κριτική. Είναι εμφανές, ότι η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί μαθηματικά την χώρα στα βράχια.
Το δύσκολο σήμερα είναι να κάνει κανείς προτάσεις. Λύσεις, για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο και να οδηγηθούμε όλοι μαζί, σαν Έλληνες ξανά στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας.
Η Ελληνοφρένεια σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή, για τον ελληνισμό, δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγη. Το οικονομικό επιτελείο του Ellinofreneia.net μετά από εκατοντάδες συσκέψεις και χιλιάδες εργατοώρες, είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τις προτάσεις, που θα βγάλουν την χώρα από το τούνελ μια για πάντα...........................

Είναι η πρώτη φορά που ένας διαδικτυακός τόπος καταθέτει μια ολοκληρωμένη και παράλληλα κοστολογημένη πρόταση, για να βοηθήσει την χώρα.

Την ονομάσαμε “Savoy 1”, γιατί η επίσημη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο γνωστό ξενοδοχείο του Λονδίνου, σε ειδική εκδήλωση, έτσι ώστε να τύχει και της προσοχής των διεθνών αγορών και των εταίρων μας.

Προτάσεις άρσης του δημοσιονομικού αδιεξόδου.

Απόλυση όλων των δημοσίων υπαλλήλων και ταυτόχρονη επαναπρόσληψη τους με μισθό που δεν θα ξεπερνά τα 250 ευρώ μηνιαίως.
Ετήσιο όφελος: 4,5 δις

Ειδικό, ετήσιο τέλος 1000 ευρώ σε κάθε άνεργο, καθώς καταλαμβάνει χώρο χωρίς να προσφέρει τίποτα.
Ετήσιο όφελος: 3,2 δις

Αύξηση Φ.Π.Α. στο 54% για τα CD των δημοφιλών μας καλλιτεχνών Άννας Βίσση, Αντώνη Ρέμου και Διονύση Σχοινά.
Ετήσιο όφελος: 950.000.000

Έκτακτο τέλος καλωδίων ΔΕΗ, με τριετή διάρκεια. Αφορά μόνο τους ιδιοκτήτες ακινήτων των οποίον τα κτίσματα βρίσκονται κάτω από καλώδια της ΔΕΗ.
Ετήσιο όφελος: 1,3 δις

Έκτακτη εισφορά με διετή ισχύ σε όσους είναι Ζυγοί, Λέοντες και Καρκίνοι. Η εισφορά θα είναι της τάξης των 800 ευρώ, ενώ θα διπλασιάζεται αν ο ωροσκόπος είναι στον Υδροχόο.
Ετήσιο όφελος: 1.7 δις

Γενική απαγόρευση γρίπης. Όποιος προσβάλλεται από τον ιό δεν θα τυγχάνει της φροντίδας του Ε.Σ.Υ. και θα εγκαταλείπεται την τύχη του.
Ετήσιο όφελος: 150.000.000

Ειδικός φόρος αγαλμάτων και μνημείων. Πρόκειται για εφ΄ άπαξ ετήσιο τέλος, που αφορά τους απογόνους ηρώων, των οποίων η μορφή αναπαρίσταται σε αγάλματα ή μνημεία πάσης φύσεως.
Ετήσιο όφελος: 15 δις


Αναπτυξιακές προτάσεις, μηδενικού δημοσιονομικού κόστους.

Ενοικίαση Λέσβου και Χίου στο Τουρκικό δημόσιο με σύμβαση παραχώρησης διάρκειας 50 ετών.
Ετήσιο όφελος: 10 δις

Θέσπιση ειδικού τέλους αξιοποίησης και κατάληψης δημόσιας γης για τάφους. Μέτρο που αναμένεται να αποτελέσει την σπίθα για να πάρει μπροστά η “οικοδομή”
Εφάπαξ όφελος: 2,3 δις

Σύσταση ειδικού ταμείου αξιοποίησης ανθρώπινου κεφαλαίου. Θα τελεί υπό την διαχείριση του προέδρου της βουλής και θα διαχειρίζεται, διεθνώς, τον εθνικό μας πλούτο σε ανθρώπινο δυναμικό. Αρχικό κεφάλαιο θα αποτελέσουν οι Χρήστος Πρωτόπαπας, Κώστας Καραμανλής, Άννα Φόνσου και Γιώργος Νταλάρας
Ετήσιο όφελος: 1 δις

Εκποίηση μέσω του διεθνούς οίκου δημοπρασιών Sothebys της συλλογής μανικετόκουμπων και χρυσοΰφαντων αμφίων του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.
Εφάπαξ όφελος: 5 δις

Έκτακτος φόρος μπιντέ. Αφορά τους ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι έχουν στο μπάνιο τους μπιντέ.
Ετήσιο όφελος: 3.3 δις


Τα παραπάνω μέτρα είναι κοστολογημένα και η εφαρμογή τους πρόκειται να αποφέρει στο Ελληνικό δημόσιο 48,4 δις.
http://pelasgia.blogspot.com/2011/09/blog-post_673.htmlShare/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails