ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ !...



Σε κατάσταση απόγνωσης και πανικού έχει περιέλθει ο δεξιός συρφετός της Μέρκελ και του Ρέσλερ, καθώς το κάθε νέο εκλογικό χαστούκι που τρώνε, είναι ισχυρότερο από τα προηγούμενα. Προχθές στο Βερολίνο καταχεριάστηκαν πάλι από το εκλογικό σώμα, με τη Μέρκελ να διασώζεται, καταϊδρωμένη, στη δεύτερη θέση και τους συμμάχους της Φιλελεύθερους, να καταποντίζονται κάτω από στο 1,8%, από 7,6% που είχαν και με το όριο εισόδου στη βουλή το 5% !

Τα πράγματα έχουν ξεκαθαριστεί και δείχνουν πως.................. στη Γερμανία, ο ανεκδιήγητος συνασπισμός εξουσίας Χριστιανοδημοκρατών - Φιλελευθέρων, αντικαθίσταται από εκείνον των Σοσιαλδημοκρατών - Πράσινων.

΄Ολοι οι φτηνοί υπολογισμοί των Μερκελέδων, ότι η σκλήρυνση της πολιτικής τους και της συμπεριφοράς τους κατά της Ελλάδας, θα σταματήσει τη φθίνουσα πορεία τους και θα τους δώσει εκλογικούς πόντους, έπεσαν έξω κατά τον πιο πανηγυρικό τρόπο και ο φαύλος κύκλος στον οποίον έμπλεξαν, προς τα κάτω τους πάει κι όχι προς τα πάνω.

Φυσικά, ως δεξιοτόμαρα κι αυτοί, δε λένε να παραδεχθούν το λάθος τους και συνεχίζουν την ίδια άφρονα και ανθελληνική τακτική και πρακτική τους. Γι αυτό και σαν τα μουλάρια που ξεψυχάνε, γίνονται περισσότερο επικίνδυνοι, κατά τη διαδικασία του ψόφου τους...logoplokies
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails