ΩΣ ΕΔΩ... ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !...



Δεν χρειάζονται πολλά, ούτε αναλύσεις επί αναλύσεων... Αποδεικνύεται πως ο φαύλος κύκλος που ξεκίνησε με την επιλογή των πολιτικών και των μέτρων για την αντιμετώπιση της κατάστασης και των προβλημάτων στη χρεοκοπημένη Ελλάδα, συνεχίζει τη ροή του, με μοναδικό αποτέλεσμα την κατακρεούργηση των εργαζόμενων και των συνταξιούχων !

Αυτοί, (οι δανειστές και οι εκπρόσωποί τους…), που επέλεξαν τις πολιτικές άκρατης και άγριας λιτότητας, επιμένουν................................τυφλοσούρτη σ΄ αυτές, παρ ΄όλο που, ήδη, έχουν αποδειχθεί ατελέσφορες, ως προς τους στόχους τους και καταλυτικές, σ΄ ό,τι αφορά, μόνο, τη διεύρυνση της ύφεσης.

Οι αποδέκτες των ντιρεκτίβων διαχειριστές της κυβερνητικής εξουσίας, από καλόπιστοι εταίροι και πρόθυμοι συνεργάτες, μετεξελίχθηκαν σε όμηρους ωμών και στυγνών εκβιασμών και κονιορτοποίησαν κάθε κόκκινη γραμμή, είτε ιδεολογικοπολιτική, είτε κοινωνική…

΄Εχει χαθεί, πια, κάθε μέτρο και κάθε μπούσουλας !...

Αν όσα πλασάρονται, τις τελευταίες ημέρες, ως πληροφορίες από βρώμικες διαρροές, είναι αλήθεια και πρόκειται να μετουσιωθούν σε νέα σφαγιαστικά μέτρα κατά του ελληνικού λαού, τότε, έχουμε το διάβα του Ρουβίκωνα ! Παραπέρα δεν έχει, δεν πρέπει να έχει !...

Σύντροφε Πρόεδρε, καλά κάνεις και δεν τα παρατάς, δεν είσαι Καραμανλής, καλά κάνεις και πιστεύεις πως πρέπει να πας την υπόθεση της σωτηρίας της χώρας, ως το τέλος. Δυστυχώς η ευτυχώς, όμως, αυτή την πορεία δεν μπορείς (και δεν πρέπει…) να τη συνεχίσεις, κυρίως μετά τις κατευθύνσεις που έχει πάρει και φαίνεται να παίρνει τελευταία.

Η Βουλή δεν θα δώσει άλλη στήριξη, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί ν΄ αντέξει άλλο : θα προκληθούν εκλογές, μ΄ ό,τι αυτό συνεπάγεται κι ό,τι ήθελε προκύψει.

Είναι σίγουρο πως γνωρίζεις ότι υπάρχει ένα «μη παρέκει». Αυτό, τείνει να προσεγγιστεί ! Μη το κάνεις, μη το αφήσεις, μη το επιτρέψεις ! Σταμάτησέ το !... ΄Εφτασε, πια, η ώρα οι ξεσάλωτοι τροϊκανοί και τα πολιτικά αφεντικά τους ν΄ αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πρακτικών τους κατάματα και στο σβέρκο τους.

΄Οσο για την Ελλάδα και τους έλληνες, δεν είναι πρώτη φορά που θα ματώσουν, ούτε η πρώτη φορά που θα ξαναβρούν το δρόμο τους !...
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails