Πάγκαλος: «Οι ελεύθεροι επαγγελματίες κλέβουν μονίμως το κράτος»


Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

Ο Πάγκαλος ξαναχτυπά … αποκαλύπτοντας ποιοι κλέβουν το κράτος και πώς θα φύγουν από το δημόσιο 70.000 εργαζόμενοι, ενώ επιμένει ότι όλοι μαζί τα … δαπανήσαμε


Με τίτλο «Όλοι οι Έλληνες πρέπει να αλλάξουν, ακόμη και η Εκκλησία», οι εφημερίδες της Γενεύης Tribune de Geneve και Λωζάννης 24 Heures, δημοσίευσαν συνέντευξη με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης όταν ερωτάται........................
για τις πληροφορίες που θέλουν την κατάργηση 100.000 θέσεων εργασίας, σημειώνει ότι το πιθανότερο είναι αυτό να γίνει για 70.000 άτομα, όχι στη δημόσια διοίκηση, αλλά στις δημόσιες επιχειρήσεις.
Στο στόχαστρο του Θ. Πάγκαλου μπαίνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, για τους οποίους τονίζει ότι «κλέβουν μόνιμα το κράτος».
Όπως αναφέρει «οι δικηγόροι στην Αθήνα δηλώνουν μηνιαίο εισόδημα 1.500 ευρώ. Αυτό είναι αδιανόητο. Έτσι όλοι συμμετέχουν στην απώλεια εσόδων».
O αντιπρόεδρος επιμένει στη δήλωση του «όλοι μαζί τα φάγαμε», ωστόσο επιλέγει πιο ήπια έκφραση και σημειώνει: «Το έχω ήδη πει, όλοι μαζί δαπανήσαμε τα χρήματα. Το ερώτημα που θέτω στους Έλληνες είναι «ζητάς πάντα την απόδειξη από τον υδραυλικό;». Αυτό πρέπει να αλλάξει».
http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/261244/Default.aspx?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitterShare/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails