Μακρυπίδης: «Δεν ισχύουν οι ανακοινώσεις Μόσιαλου, γιατί δεν έχουν ψηφιστεί» ...«Δεν ισχύουν οι ανακοινώσεις Μόσιαλου, γιατί δεν έχουν ψηφιστεί», ανέφερε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρέας Μακρυπίδης, όταν ρωτήθηκε για τα νέα μέτρα, όπως η μείωση του αφορολόγητου στις 5.000 ευρώ, το ψαλίδισμα των .................................................
συντάξεων και το πώς θα πληρωθεί το χαράτσι για τα ακίνητα.

«Πρώτα πρώτα από αυτά δεν ισχύει τίποτα, αυτά είναι ανακοινώσεις και δεν έχουν ψηφιστεί», ανέφερε ο κ. Μακρυπίδης και συνέχισε:

«Τι κάνουμε στην Ελλάδα; Δυστυχώς ανακοινώνονται κάποια μέτρα τα οποία δεν έχουν συζητηθεί, δεν έχουν ολοκληρωθεί, δεν έχουν ψηφιστεί και από την πρώτη ανακοίνωση μέχρι τα ενδιάμεσα στάδια να οριστικοποιηθούν, να διαμορφωθούν οι τελικές αποφάσεις, να πάρουν μορφή νομοσχεδίου, να ψηφιστούν περνάει κάποιο χρονικό διάστημα και για ένα μήνα περίπου μέχρι να ψηφιστούν και να γίνουν νόμος του κράτους, που μπορεί να ισχύουν και μετά από 1-2-3 μήνες, δημιουργείται μια αίσθηση μέτρα και ξανά μέτρα και νέα μέτρα, μετρολαγνεία».
parapolitika.gr

Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails