Στο περιφερειακό ο Ηρακλής!!!

hercules
Σοκ για τον Ηρακλή, ο οποίος τη νέα περίοδο θα παίζει στο περιφερειακό πρωτάθλημα
Ο Ηρακλής φαίνεται, ότι θα γίνει η πρώτη ομάδα, που θα υποβιβαστεί στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, επειδή... παράκουσε την εντολή της ΕΠΟ και προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια, ώστε να διεκδικήσει τη παραμονή του στη Super League.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας σε σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε τον υποβιβασμό του "Γηραιού", γιατί προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια προκειμένου να δικαιωθεί και να "κρατηθεί" στην ανώτερη επαγγελματική κατηγορία.
Ο Ηρακλής έχει................
καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της Super League, η οποία είναι η πρώτη ένωση της ΕΠΟ. Κατά συνέπεια, δηλαδή, στράφηκε κατά της Ομοσπονδίας. Το μόνο που απομένει για το τυπικό της υπόθεσης είναι να φτάσει στα χέρια της Επιτροπής το σχετικό δικόγραφο. Αργότερα, αναμένεται και η ανακοίνωση!
Πριν από μερικές εβδομάδες, πάντως, στη περίπτωση του ΟΦΗ, δεν είχε συμβεί το ίδιο, όπως τώρα με τον "Γηραιό".
Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, δεν αντιμετωπίζουν ανάλογο πρόβλημα, αν και έχουν προσφύγει επίσης στα πολιτικά δικαστήρια. Ο λόγος, ότι κινούνται νομικά κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και όχι εναντίον της Super League ή της ΕΠΟ.
http://www.woop.gr/content/39234/sto-periphereiako-o-eraklesShare/Save/Bookmark
Enhanced by Zemanta

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails