ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο Γ. ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 EΚ. ΕΥΡΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ


Σε νέα σύλληψη επιχειρηματία για οφειλές προς το Δημόσιο άνω των 2 εκατ. ευρώ προχώρησε σήμερα η οικονομική αστυνομία. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι συνελήφθη 47χρονος ημεδαπός, πρόεδρος βιομηχανίας ελαστικών και.........................
πλαστικών. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πρόκειται για τον κ. Γιώργο Πετζετάκι, πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της εισηγμένης Α.Γ. Πετζετάκις.

Έχουν προηγηθεί οι συλλήψεις για χρέη προς το Δημόσιο του Παν. Πανούση της Αττικάτ και του Νίκου Τζιβανάκη της αλυσίδας κομμωτηρίων Nicholas.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Συνελήφθη από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 47χρονος ημεδαπός για οφειλές στο Δημόσιο που ξεπερνούν τα 2.000.000 ευρώ.

Συνελήφθη σήμερα (15/11/2011) το πρωί, στη Βουλιαγμένη Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας, 47χρονος ημεδαπός, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του 47χρονου ημεδαπού, Προέδρου Βιομηχανίας Ελαστικών και Πλαστικών, εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, που ανέρχονταν στο χρηματικό ποσό των 2.093.979,75 ευρώ.fimotro
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails