ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ , ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ALTERΣυνελήφθη σήμερα το απόγευμα ο μεγαλομέτοχος του Alter και εκδότης της εφημερίδας «Ο κόσμος του Επενδυτή», Κώστας Γιαννίκος, για χρέη προς το ελληνικό δημόσιο συνολικού ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.
O κ. Γιαννίκος είχε...................................διατελέσει επί χρόνια διευθύνων σύμβουλος στο Star, πριν μεταπηδήσει στο Alter όπου ανέλαβε τη διοίκηση του καναλιού ενώ ταυτόχρονα έγινε μέτοχος του.

Η σύλληψη του κ. Γιαννίκου έγινε στη Βούλα κατόπιν σχετικής παραγγελίας από τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γρηγόρη Πεπόνη. 


Να σημειωθεί ότι τη σύλληψη δεν έκανε η Οικονομική Αστυνομία, όπως είχε συμβεί με τους κυρίους Γιώργο Πετζετάκι της ομώνυμης εταιρείας πλαστικών και Λέων Λεβή της αλυσίδας BodyLine, αλλά από την Ασφάλεια Αττικής, μετά από σχετικές εντολές που έδωσε o διοικητής, Ιωάννης Δικόπουλος.

Υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΔΟΕ ανέφεραν πριν από λίγο ότι θα συνεχισθούν οι συλλήψεις και άλλων φοροφυγάδων με βάση μια σχετική λίστα εκατοντάδων προσώπων η συγκεκριμένη ελεγκτική υπηρεσία.

iefimerida.gr

ΠΡΕΖΑ TV
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails