Όλα τα ονόματα των γαλάζιων ψηφοδελτίων σε Α' και Β' Πειραιά! ...




Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να επιθυμεί εκλογές το καλοκαίρι, ωστόσο η ΝΔ επιμένει να στηθούν κάλπες μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο. Γι' αυτό και μέχρι τα Χριστούγεννα ο Δημήτρης Σταμάτης και ο .............................................
Ανδρέας Λυκουρέντζος έχουν πάρει εντολή απο την Σαμαρά να κλείσουν όλα τα ψηφοδέλτια.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πάντως των γαλάζιων λιστών έχουν τα ψηφοδέλτια της Α' και Β' Πειραιώς, καθώς εκεί θα συγκεντρωθούν στελέχη - προσωπικές επιλογές του Σαμαρά.

Συγκεκριμένα, στην Α' Πειραιά θα πολιτευθεί ο καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος. Η υποψηφιότητά του έχει αρχίσει να κερδίζει σημαντικό έδαφος στο πρώτο λιμάνι. Χαρακτηριστική ήταν η προ δύο εβδομάδων συγκέντρωσή του, όπου προσήλθαν πάνω απο 1.000 πειραιώτες. Δυνατή υποψφιότητα είναι και αυτή του αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ και περιφερειακού συμβούλου Αττικής Κώστα Κατσαφάδου, ο οποίος εδώ και χρόνια έχει διαμορφώσει μια ισχυρή και συμπαγή εκλογική βάση.Στη γαλάζια λίστα αναμένεται να συμπεριληφθεί ο πρώην δήμαρχος Πόρου Σπύρος Σπυρίδων και ο νυν βουλευτής Παναγιώτης Μελάς. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανόν να ενταχθούν και ο προέδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης, η προέδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Β. Ανεμοδουρά και ο προέδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Γιώργος Κασιμάτης.

Αντίστοιχα στη λίστα της Β’ Πειραιά υποψήφιος θα είναι ο προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά και δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος με την αρθρογραφία του και τις δηλώσεις του εναντίον της φιλελεύθερης τάσης της ΝΔ, έχει αποκτήσει σφοδρούς υποστηρικτές στην συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια. Συνυποψήφιός του αναμένεται να είναι ο Γιάννης Κουράκος, αλλά και ο δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού και πρόεδρος της λαϊκής αγοράς Γιάννης Διάκος.
parapolitika.gr

Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails