ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ 'ΦΑΚΕΛΑΚΙ'


Για δωροδοκία κατηγορείται 62χρονη γυναικολόγος-μαιευτήρας δημόσιου Μαιευτικού Γυναικολογικού Κέντρου, που συνελήφθη από τους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. με προσημειωμένα χαρτονομίσματα στην τσάντα της. Σύμφωνα με την Αστυνομία η γιατρός και Διευθύντρια της ...
Μαιευτικής Κλινικής (δημόσιου) Μαιευτικού Γυναικολογικού Κέντρου στην Αθήνα κατηγορείται πως ζήτησε 1.300 ευρώ για να κάνει καισαρική επέμβαση σε 24χρονη έγκυο, επιπλέον των 1.700 ευρώ που ήταν τα νόμιμα έξοδα νοσηλείας.

Η 24χρονη κατήγγειλε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων όσα είχαν συμβεί και συγκεκριμένα τους ανέφερε ότι η 62χρονη είχε ζητήσει την επιπλέον αμοιβή για την ίδια και τον αναισθησιολόγο που θα συνέδραμε στη διαδικασία της καισαρικής. Σε διαφορετική περίπτωση -σύμφωνα με τα καταγγελόμενα- η γιατρός δεν θα την αναλάμβανε, αλλά την επέμβαση του τοκετού θα πραγματοποιούσε ο εφημερεύων ιατρός του Νοσοκομείου.

Σήμερα, ημέρα εξόδου της καταγγέλουσας από το Νοσοκομείο, ο σύζυγός της παρέδωσε στη γιατρό τα 1.000 ευρώ (προκαταβολή του ποσού που ζητούσε) σε προσημειώμενα χαρτονομίσματα. Τότε επενέβησαν οι αστυνομικοί και τη συνέλαβαν με τα χρήματα στην τσάντα της.

Η 62χρονη αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα κατηγορούμενη για "απόπειρα εκβίασης" και "παθητική δωροδοκία".fimotro
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails