Ανοικτή Επιστολή στον κο Φούχτερ


Στρατιωτικός Διοικητής σύμφωνα με τον Π. Καμμένο
του johnpermedia (Capital.gr member)
Κύριε Φούχτερ

Δεν σας εύχομαι χρόνια πολλά, γιατί είστε προϊόν ενός διεφθαρμένου ελληνικού πολιτικού συστήματος, που σας επέτρεψε να έρθετε στην χώρα μου και να αποκτήσετε ρόλο. Οι Έλληνες πολίτες δεν σας έδωσαν αυτόν τον ρόλο. Άα δεν είστε προϊόν δημοκρατίας.


Είναι γνωστό, ότι πολιτικές οικογένειες της χώρας, τρέφουν φιλικότατα αισθήματα για την Γερμανία και τις ΗΠΑ. Το δυστυχές, με πολλούς έλληνες πολιτικούς είναι ότι δεν τρέφουν κανένα φιλικό αίσθημα για την χώρα μου, καθώς την έφεραν σε αυτή την κατάσταση μετά από πολλά χρόνια εξαπάτησης δικής μου και των υπολοίπων Ελλήνων................................


Ευχαριστημένοι από εσάς και για εσάς, είναι μία μικρή μερίδα ελλήνων, οι οποίοι "θαυμάζουν" την οργανωτικότητα και την εργατικότητα του γερμανικού λαού και δε θα τους πείραζε καθόλου να γίνετε ακόμα και πρωθυπουργός της χώρας μου, αφού τους "εγγυάσθε" ότι θα την οργανώσετε και θα κάνετε εργατικούς τους "τεμπέληδες Έλληνες". Φυσικά όμως, αυτοί οι Έλληνες, δεν έχουν καμία σχέση με έννοιες όπως η "ελευθερία", η "αυτοδιάθεση", η "ισοπολιτεία", η "ισονομία" και φυσικά η "δημοκρατία", αλλά προτιμούν την "οργανωτικότητα" και την "κηδεμονία". Γιατί πολλοί από αυτούς έχουν επωφεληθεί τα προγηούμενα χρόνια, από το φαύλο πολιτικό σύστημα, που κάλυψε τον Χριστοφοράκο σας και πολλούς άλλους, εντός, εκτός και επί τα αυτά..

Τα διδάγματα της ιστορίας δεν έχουν αξία για ένα μέρος των Ελλήνων σήμερα. Άλλωστε δεν τα διδάχθηκαν στο σχολείο, πιθανών τα διδάχθηκαν διαστρεβλωμένα στο Πανεπιστήμιο και πιθανών δεν άνοιξαν ποτέ σοβαρά κάποιο εξωσχολικό βιβλίο ιστορίας, ώστε να διακρίνουν την πορεία των ελληνικών πληθυσμών της Μικράς Ασίας, του Πόντου, της Αν. Ρωμυλίας, της Ν. Ιταλίας και φυσικά των Αιγαιοπελαγίτικών Νησιών, από αυτή των βοαρειοευρωπαϊκών λαών.


Αντίθετα, ο δικός σας λαός, και έθνος, αφού απορρόφησε ό,τι πιο σημαντικό μπορούσε από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, φρόντισε να αποξενώσει τους σύγχρονους έλληνες από αυτές τις πηγές πολιτισμού, γνώσης και σοφίας, ώστε να τους μετατρέψει σε οπαδούς της Μπάγιερν, του ΟΣΦΠ, και του τζόγου και να τους πείσει ότι όλα στην ζωή κερδίζονται εύκολα και με "δανεικά". Για να έρθετε μετά πάλι και να τους κατηγορήσετε ως "διεφθαρμένους".


Κατά περίεργη σύμπτωση όμως, οι πλέον διεφθαρμένοι σε αυτή τη χώρα είναι οι συνταξιούχοι, οι μισθωτοί, οι ταξιτζήδες, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι φορτηγατζήδες, οι γιατροί, οι δικηγόροι, οι μηχανικοί, οι γεωπόνοι, οι παπάδες, όλοι όσοι εργάζονται. Όλοι συνολικά, χωρίς εξαιρέσεις. Μόνο οι πολιτικοί δεν είναι διεφθαρμένοι και οι μεγαλοεπιχειρηματίες. Και ο εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα πρέπει να γίνει "ανταγωνστικός" όπως "ανταγωνιστικό" είναι το 10χρονο σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, που δουλεύει για ένα δολλάριο την ημέρα για να φτιάχνει ρούχα, ο εργάτης του "ξενιτεμένου" εργοστασίου της BMW, που πληρώνεται με το 1/10 του μισθού του Γερμναού εργαζόμενου και έχει 20 ημέρες άδεια τον χρόνο, δηλαδή το μισό του Γερμανού εργαζόμενου.


Φαίνεται λοιπόν ότι βάση του εισοδήματος καταρτίζεται ο πίνακας της διαφθοράς. Όσο μικρότερο εισόδημα έχεις και όσο λιγότερο έχεις επιρροή στην άσκηση εξουσίας, τόσο πιο διεφθαρμένος είσαι.


Δεν υπάρχει σύστημα παραγραφής για μεγάλες κομπίνες και πολιτικές ωλιγορές και δοσιλογισμούς.


Και φυσικά, αυτοί οι έλληνες πολιτικοί, που σας επέτρεψαν να έρθετε στην χώρα χωρίς οι πολίτες να σας το ζητήσουμε, είναι αυτοί που θέλουν να "ανορθώσουν την χώρα", πουλώντας σε εσάς για πενταροδεκάρες, μετά τον ΟΤΕ, την ΔΕΗ και άλλες ΔΕΚΟ που προμηθεύουν τον έλληνα πολίτη με ζωτικής σημασίας αγαθά και δεν μπορούν να κοστολογηθούν, με ποσά μικρότερα του ενός τρις ευρώ.

Όθων της Ελλάδας
Οι έλληνες έχουμε λάβει γνώση της "βαθύτατης φιλίας και της εκτίμησης" των Γερμανών για την χώρα μας, ήδη από το 1823 και μετά, όταν ένας νεαρός ονόματι Όθωνας, διορίσθηκε "βασιλεύς των ελλήνων" και φρόντισε γρήγορα να χρεωκοπήσει την χώρα μόλις δύο χρόνια μετά σπαταλώντας το πρώτο δάνειο που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση για την ανάπτυξη της χώρας. Και φυσικά ανάπτυξη δεν ήρθε.

Έκτοτε η χώρα χρεωκόπησε άλλες δύο φορές.

Επίσης, ελέω Θεού, οι γαλαζοαίματοι της χώρας, πάντα προέρχονταν από τα δικά σας βορειοευρωπαϊκά φύλλα (κυρίως Βαυαροί) και πάντα ήσαν φιλέλληνες. Οι έλληνες βασιλείς ήταν φιλέλληνες!


Στο Β' Παγκόσμιο πόλεμο, η Ελλάδα θρήνησε το 10% του πληθυσμού της. Δηλαδή περίπου 1,5 εκατομμύρια άτομα, διαφόρων ηλικιών. Από τα οποία μικρός αριθμός σκοτώθηκε στα πεδία των μαχών ενάντια στον ολιγόμηνο ελληνοιταλικό πόλεμο και τον μόλις ενός μηνός πόλεμο κατά του γερμανικού στρατού. Της Βερμαχτ, όπως και σήμερα περιγράφεται. Και σημειωτέων, τότε ο ελληνικός στρατός δεν διέθετε ούτε κατ' επίφαση τεχνολογική υποδομή έναντι των αντιπάλων του. Και όμως, αντιστάθηκε περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς λαούς. Ακόμα και απο την τεράστια Γαλλία.


Οι περισσότεροι έλληνες εκτελέσθηκαν δια πυροβολισμού και απαγχονισμού ή κάηκαν μαζί με ολόκληρα χωριά, ως αντίποινα για την αντάρτικη δράση των υπόλοιπων ελλήνων ή πέθαναν στις φυλακές των βασανιστηρίων και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Πολωνίας και της Γερμανίας.


Υπήρξαν βέβαια και κάποιοι έλληνες που τότε λειτούργησαν πάλι ως "μεσολαβητές" για την διάδοση της ελληνογερμανικής φιλίας.

Η "φιλικότατη" χώρα σας, τον 20ο αιώνα, προκάλεσε δύο παγκοσμίους πολέμους και δύο φορές διέλυσε την κοινωνική συνοχή των ευρωπαίων πολιτών.


Δημιούργησε τον μεγαλοϊδεατισμό της αρείας φυλής και της "Γερμανίας πάνω από όλους". Φυσικά αξιοσημείωτο είναι ότι μέσα σε 20 χρόνια κάθε φορά, η χώρα σας ανορθώθηκε χάρη στην εργασία των γερμανών πολιτών και πολιτικών αλλά φυσικά και την έξωθεν βοηθεια, με "δωρεάν δάνεια" και εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες, που κατέκλυσαν την γερμανία και εργάσθηκαν σχεδόν τσάμπα και υπό ασφυκτικές συνθήκες, για την αύξηση της παραγωγικότητας των γερμανικών βιομηχανιών.


Δυστυχώς όμως, σε αντίθεση με τους γερμανούς πολιτικούς, εκείνης της δεκαετίας (του 40') όπου προέρχονταν από το πολιτικοστρατιωτικό σύστημα του '20 και '30, οι Έλληνες πολιτικοί δεν φρόντισαν να λάβει η Ελλάδα τις αποζημιώσεις που άξιζε για την εκτέλεση τόσων εκατοντάδων χιλιάδων ελλήνων και την διάλυση των υποδομών της χώρας. Ούτε τα εγκλήματα πολέμου δεν αποζημιώθηκαν συμβολικά, ώστε να αποκατασταθεί το αίσθημα δικαίου των ελλήνων.


Παρ' ότι η Γερμανία αδρά χρηματοδοτήθηκε, έστω και διηρημένη μεταπολεμικά, η Ελλάδα όχι μόνο δεν χρηματοδοτήθηκε, αλλά διατηρήθηκε και υπανάπτυκτη.


Και παρ' ότι η μεταπολεμικά διαιρεμένη Γερμανία ενώθηκε πάλι την δεκαετία του '80, η Ελλάδα γνώρισε νέες τραγωδίες, "εν καιρώ ειρήνης" με την 7ετή δικτατορία που υποκινήθηκε από τις ΗΠΑ, την διχοτόμηση της Κύπρου και την αμφισβήτηση της ελληνικότητας της Μακεδονίας, της Θράκης και των νησιών του Αιγαίου. Προβλήματα που εξώθησαν την χώρα ή την εξανάγκασαν, σε αιματηρούς στρατιωτικούς εξοπλισμούς.


Ο δε "τέως" εθνάρχης, Κωνσταντίνος Καραμανλής, που δημιούργησε το αττικό έκτρωμα με την ανεξέλεγκτη δόμηση, και επέτρεψε να μοιρασθούν τα χρήματα του σχεδίου Μάρσαλ σε 10 έλληνες, υπό την σκέπη της φιλελληνίδος Φρειδερίκης..., αποποιήθηκε των δικών σας πολεμικών αποζημιώσεων.


Η Γερμανία ανέπτυξε βιομηχανία και οικονομικές δρατηριότητες ως μία οργανωμένη χώρα, εξαιτίας ενός πολιτικού συστήματος που φρόντισε για την χώρα του, από το να την καταστρέψει μέσα στα πλαίσια ενός οράματος επιβολής σε όλη την Ευρώπη, έως την μεταπολεμική της οργάνωση.


Η Ελλάδα, δεν κατάφερε ποτέ να δημιουργήσει ούτε βαριά βιομηχανία, ούτε να διατηρήσει τα παραγωγικά της όπλα, δηλαδή την αγροτική της παραγωγή, τον τουρισμό και τον πολιτισμό. Πρώτον χάριν "ποσοστόσεων" και δεύτερον "χάριν πολιτικής ανικανότητας". Κι όμως, αυτό το πολιτικό σύστημα πρωταγωνιστεί ακόμα και δεν έχει κριθεί ποτέ από κανέναν έλληνα. Μόνο οι έλληνες απλοί πολίτες κρίνονται από τους πολιτικούς, ίσως γιατί δεν έχουν ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ότι είναι οι μοναδικοί ΚΡΙΤΕΣ.


Είστε φίλος με αυτό το πολιτικό σύστημα, που από την εποχή του παππού Γ. Παπανδρέου, φτάσαμε στην εποχή του εγγονού αμερικανοθρεμένου Γ. Παπανδρέου. Από την εποχή του Στρατηγού Παγκάλου που ίδρυσε τα τάγματα ασφαλείας, φτάσαμε στην εποχή του υπέρβαρου εγγονού παγκάλου, που δεν μπορεί να βάλει σε τάξη το σωματικό του βάρος και όμως "μπορεί" να βάλει σε τάξη την χώρα...


Από την εποχή του θείου Καραμανλή, φτάσαμε στην εποχή του ανιψιού Καραμανλή. Από τον παππού Ράλλη, Μητσοτάκη, Αβέρωφ, φτάσαμε στην εποχή των απογόνων και πολιτικών παίδων τους.


Αυτοί οι πολιτικοί λοιπόν, δεν μπόρεσαν να φτιάξουν την χώρα. Και όμως κατηγορούνται μόνο ο πολίτες.


Η Γερμανία λοιπόν βοηθήθηκε ακόμα και από την κατεστραμμένη Ελλάδα. Και ορθοπόδησε. Η χώρα αγόρασε από την Γερμανία τα πάντα. Από οδοντογλυφίδες και πινέζες, έως άρματα μάχης, υποβρύχια και πυρομαχικά. Δηλαδή πλήρωσε πάλι. Και εκτός ότι πλήρωσε την υπερκοστολογημένη αξία των προϊόντων σας, πλήρωσε και τις μίζες των μεσαζόντων, ιδιωτών ή επιχειρηματιών ή πολιτικών. Και "ευτυχώς" την ημέρα των Χριστουγέννων ανακοινώθηκε ότι θα "τιμωρηθεί" ένας από τους υπεύθυνους ενός σκανδάλου που ταλανίζει την χώρα, ένας παπάς, (οι πολιτικοί εξαιρούνται, εάν δε ήταν κουλουρτζής ίσως να αντιμετώπιζε και την ποινή της εκτέλεσης και ας μην προβλέπεται από το ελληνικό δίκαιο). Και όλα αυτά τα χρήματα έφυγαν από τα δημόσια ταμεία και μετατράπηκαν σε "χρέος" που σήμερα βαραίνει την χώρα. Και το ελληνικό πολιτικό σύστημα, που συνεργάζεται μαζί σας χωρίς ενδοιασμούς, αλλά με καρριερίστικες ματαιοδοξίες, έβαλε την χώρα στο ευρώ χωρίς να προβλέψει την θωράκισή της, άνοιξε τον λάκκο της κοινωνίας και ετοίμασε την νέα σας κυριαρχία επί ελληνικού εδάφους και ελληνικής περιουσίας.

Έχουμε πόλεμο λοιπόν, κύριε Φούχτερ. Πόλεμο με όπλα τους νόμους και τις οικονομικές συναλλαγές. Και ειδεχθές είναι το γεγονός ότι η "δικαιολογία" ενός εξωτερικού χρέους, δεν "επιτρέπει" την διεξαγωγή εκλογών στην Ελλάδα για τη αποπομπή μίας αποτυχημένης κυβέρνησης, που φέρει βαρύτατες και βαθύτατα αντεθνικές ευθύνες. Διότι, κι αυτή η κυβέρνηση, αποτελούμενη απο πολιτικούς που διαχρονικά συνεισέφεραν στην διάλυση και υπερχρέωση της χώρας, φλομώνοντας τον έλληνα πολίτη με ψέμματα και εξαπατώντας τον, οφείλει να φύγει, έχοντας χάσει την εκτίμηση των ελλήνων.

Περιττό να σας πω, ότι η λεγόμενη "άμεση δημοκρατία" του ΓΑΠ, δεν ισχύει για το πολιτικό σύστημα, όπως φαίνεται.

Εάν λοιπόν θέλετε να "βοηθήσετε" την χώρα, το καλύτερο που μπορείτε να προσφέρετε είναι οι πολεμικές αποζημιώσεις, η ενεργοποίηση γερμανών εισαγγελέων που θα συνεργαστούν με τους έλληνες εισαγγελείς για να ελέγξουν όλο το πολιτικό σύστημα από το 1974 μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2011, να αποποιηθείτε των καταχρηστικών όρων που θέσατε στο αρχικό μνημόνιο και συζητάτε με το νέο, να πρωτοστατήσετε στην αποπομπή του ΔΝΤ από την Ε.Ε. και να μην χρηματοδοτηθεί έμμεσα απο την ΕΚΤ για να "δανείσει εκ νέου" την Ευρώπη, να επιβάλετε περίοδο χάριτος αποπληρωμής των δανείων που πήραν οι πολιτικοί μας τόσα χρόνια και τα μοίρασαν στους δικούς τους αφήνονταν ψίχουλα στους πολίτες, και να επιβάλετε την ανεξάρτητη ανάπτυξη της χώρας με τις δικές της δυνάμεις, τον δικό της ορυκτό πλούτο και τα δικά της μυαλά.


Διότι οι έλληνες Κύριε Φούχτερ, και εργατικοί είναι, και δημιουργικοί και παραγωγικοί. Και μόνο ένα φαύλο πολιτικό σύστημα μπορούσε να τους επιβάλλει την υπανάπτυξη.


Δεν μπορώ να πω λοιπόν ότι εσείς κι ο κος Ράιχενμπαχ, είστε ευπρόσδεκτοι στην χώρα μας. Και απορρώ με το ήθος των βουλευτών και πολιτικών που προσπαθούν να πείσουν τους έλληνες ότι ο σημερινός πρωθυπουργός (έστω και χωρίς εκλογική νομιμοποίηση μετά την εγκληματικά αποτυχημένη κυβέρνηση) είναι ο Παπαδήμος, ενώ στην πραγματικότητα ως πρωθυπουργοί λειτουργείτε εσείς και ο κος Ράιχενμπαχ.


Όσο για τους έλληνες που δεν τους ενοχλεί η κηδεμονία στην χώρα, για λόγους χρέους, κάτι που ποτέ δεν έχει επαναληφθεί σε εθνικό κράτος στην Ευρώπη, παρά μόνο σε χώρες της Αφρικής, (που ξάφρισε πλήρως η ευρωπαϊκή βιομηχανία), κάποια στιγμή θα αντιληφθούν, ότι όταν χάνεται το "εμείς" και γίνεται "εγώ", η χώρα οδηγείται στην εξαθλίωση. Και όσοι από αυτούς ξεφύγουν και μπορέσουν να ζήσουν, θα δουν και τα δικά τους παιδιά, εργάτες στην χώρα σας, χωρίς βούληση και ίσως και ατομικές ελευθερίες, όπως αυτές αρμόζουν να αποδίδονται σε ελεύθερους πολίτες με κρίση.

Γερμανικό άρμα μάχης Leopard 2
Μπορείτε σας παρακαλώ, να επιστρέψετε στην χώρα σας, να ασχοληθείτε με αυτή, και να αφήσετε την ελληνική κοινωνία να αυτοκαθαρισθεί; Είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Πάρτε μαζί σας και τα νέα άρματα μάχης που διαπραγματεύεστε την πώλησή τους με το νέο δάνειο και τα ομόλογα των 80 δις που πρέπει να πληρωθούν στις τράπεζες σας τον Μάρτιο, όπως και τα συν 40δις που θα δοθούν με το νέο δάνειο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών (ελεύθερη οικονομία δεν έχουμε, όπως λέτε; Αφήστε τες να χρεοκοπήσουν). Διότι δεν διαβλέπω καμία ανάπτυξη στην χώρα με τον συνεχή δανεισμό. Μόνο ξεπουλήματα ακούω. Και προβληματίζομαι για το που σκοπεύετε να φτάσετε.

Δεν σας εύχομαι καλή χρονιά κύριε Φούχτερ. Να είστε σίγουρος ότι οι έλληνες δεν κοιμόμαστε, όλοι. Ούτε ξεγελιόμαστε εύκολα.

Εύχομαι σε όλους τους φίλους, το 2012, να φυλάξουν την υγεία τους και να μην παρασυρθούν από την αγωνία και τον τρόμο που διασπείρουν τα ΜΜΕ. Αισιοδοξία και πίστη στην Ελπίδα που γεννούν και διαδίδουν τα Χριστούγεννα.


Πηγή: Capital.gr
Συντάκτης: 
johnpermedia http://www.capital.gr/gmessages/memberTopics.asp?id=37930

Διαβάστε περισσότερα: http://iatroud.blogspot.com/2012/01/blog-post.html#ixzz1kMnjYJ3E
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails