Πίεση και απειλές για να περαιώσουν … όσοι δεν περαίωσαν...Μπορεί η διορία για «εθελοντική» υπαγωγή στην περαίωση να ανήκει τυπικά στο παρελθόν, στην πράξη όμως η εφορία θα εξακολουθεί στο διηνεκές να ζητά από τους μικρομεσαίους να πληρώσουν για να γλιτώσουν τον φορολογικό έλεγχο.

Σύμφωνα με .......

πληροφορίες, εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών που υπεγράφη παραμονή Πρωτοχρονιάς αλλά θα βρίσκεται από αύριο στις εφορίες, καλεί τους ελεγκτές να εντείνουν τις πιέσεις σε όσους δεν έχουν δεχθεί να κάνουν περαίωση για τα έτη 2000-2009.

Ταυτόχρονα όμως θα τους κάνουν και εγγράφως την πρόταση να αποδεχθούν εντός 5 ημερών το ειδικό ραβασάκι της εφορίας, διαφορετικά θα καλούνται για φορολογικό έλεγχο, ο οποίος θα διενεργείται με συνοπτικές διαδικασίες.

Με την απειλή του ελέγχου, όσοι δεχθούν τη ρύθμιση θα πρέπει και να πληρώσουν άμεσα τουλάχιστον το 20% ως προκαταβολή της βεβαιωθείσης οφειλής.

Οι επιτηδευματίες πουθα ενταχθούν στη ρύθμιση έχουν τηδυνατότητα εξόφλησης της οφειλής είτεμέχρι 24 δόσεις είτε εφάπαξ με έκπτωση10%...
protothema.gr

Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails