Εκτός υπηρεσίας δικαστική υπάλληλος

Εκτός υπηρεσίας τέθηκε δικαστική υπάλληλος που υπηρετούσε στο Πρωτοδικείο Αθηνών καθώς επί 20 χρόνια φέρεται να απέκρυπτε καταθέσεις που ξεπερνούν τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ καθώς και σημαντική ακίνητη περιουσία. 

Το πειθαρχικό συμβούλιο έθεσε.......................

οριστικά εκτός υπηρεσίας την δικαστική υπάλληλο για τα πειθαρχικά αδικήματα της «αναξιοπρεπούς και ανάξιας διαγωγής εντός και εκτός υπηρεσίας» , ενώ εκκρεμεί σε βάρος της και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης. 

Η περίπτωση της δικαστικής υπαλλήλου αποκαλύφθηκε πριν από μερικούς μήνες όταν άνδρες του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) εντόπισαν "μαύρο χρήμα" σε τραπεζικούς λογαριασμούς 13 δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι έκρυβαν στις καταθέσεις τους περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ. 

Μεταξύ των προσώπων αυτών ήταν και η δικαστική υπάλληλος η οποία είχε σε 30 τραπεζικούς λογαριασμούς «αδικαιολόγητες» καταθέσεις ύψους 7.965.236,64 εύρο. Ακόμη, στην κατοχή της ιδίας και του συζύγου της εντοπίστηκε το σύνολο των μετοχών ανώνυμης εταιρείας, ενώ διέθετε και σημαντική ακίνητη περιούσια. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπάλληλος υποστήριξε ενώπιον του πειθαρχικού συμβουλίου ότι δεν δήλωνε τα περιουσιακά της στοιχεία γιατί τα τελευταία χρόνια δεν είχε σημειωθεί καμία μεταβολή σε αυτά.Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails