Διορισμένος αλλά άφαντος για 16 μήνες... καθηγητής!Κατά την περσινή σχολική χρονιά δεν πάτησε το πόδι του στο σχολείο. Φέτος τοποθετήθηκε σε δυο σχολικές μονάδες, όμως ούτε ένας συνάδελφός του δεν τον είδε από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα.

Ο λόγος για ένα φιλόλογο καθηγητή στη Λευκωσία της Κύπρου, ο οποίος δεν άσκησε τα διδακτικά του καθήκοντα για 16 περίπου μήνες. Είναι εγγεγραμμένος................. ως αδικαιολόγητα απών, αφού απουσιάζει από τα σχολεία χωρίς λόγο και χωρίς άδεια και παρόλα αυτά εξακολουθεί να κατέχει μόνιμη θέση στερώντας την από κάποιον άλλον αδιόριστο εκπαιδευτικό.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» η πρωτοφανής αυτή υπόθεση ξεκινά ακόμα πιο πίσω. Έγκυρες πηγές ανέφεραν ότι και στο παρελθόν -τότε που ο εν λόγω καθηγητής παρουσιαζόταν στις αίθουσες διδασκαλίας- είχε απασχολήσει το Υπουργείο Παιδείας.
 
Πηγή, μάλιστα, υποστήριξε πως κάποια στιγμή τον αναζητούσε μάταια η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας και πως τελικά ο ίδιος την ενημέρωσε ότι βρισκόταν σε άλλη χώρα.
 http://www.newsit.gr/
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails