«Στον πάγο» από την ΕΤ3 ο Χρ. Δάντσης...




...που μίλησε για αστυνομοκρατούμενη Θεσσαλονίκη...
Η διοίκηση της ΕΤ3 «εξαφάνισε» από όλες τις ζωντανές εκπομπές τον δημοσιογράφο Χ. Δάντση, όταν αυτός σε ζωντανή εκπομπή της ΝΕΤ, μίλησε για αστυνομοκρατούμενη Θεσσαλονίκη.

Το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου αφορούσε.............................
στα όσα συνέβαιναν κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού και του προέδρου της Δημοκρατίας στην συμπρωτεύουσα, χθες.

Το μέλος του ΔΣ της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης, Βασίλης Κοντογουλίδης, περιγράφει το περιστατικό στο facebook:

«Ρεπόρτερ της εΤ3 χθες σε ζωντανή σύνδεση εκπομπής της ΝΕΤ, είπε αυτά που είδε. Οτι δηλαδή υπήρχε αστυνομοκρατία και πολύς κόσμος δεν μπορούσε να πλησιάσει στην εκκλησία ούτε να μπει στο ναό. Ο παρουσιαστής της εκπομπής της ΝΕΤ στραβομουτσούνιασε και ανέλαβε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου. Η συνέχεια είναι εξοργιστική. Κινητοποιήθηκε όλο το σύμπαν( τα μεγάλα κεφάλια της ΕΡΤ και της ΕΤ3) και ο ρεπόρτερ εξαφανίστηκε από όλα τα ζωντανά της ΝΕΤ και της ΕΤ3 για τις εορταστικές εκδηλώσεις! Μιλάμε για τον ορισμό της λογοκρισίας , του κομματισμού και της εκδικητικότητας. Κι όλα αυτά σε δημόσια μέσα που τα πληρώνουμε όλοι. Επειδή αύριο λέμε όχι στον φασισμό, θα πούμε και τη Δευτέρα όχι στο φασισμό για τα όσα έγιναν την Παρασκευή. Ερευνώ με την θεσμική μου ιδιότητα το θέμα και την Δευτέρα να δείτε πόση συγκίνηση θα πέσει στην ΕΤ3!».
http://nonews-news.blogspot.gr/2012/10/3_27.html
crime.gr
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails