Τσουχτερά πρόστιμα για μηχανάκια και μηχανές που δεν περνούν από ΚΤΕΟ Αφορά ιδιοκτήτες δικύκλων από 50 κυβ. εκατοστά και πάνω με άδεια πριν το 2001



Το Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου ΜΟΤΟ ισχύει για 2 χρόνια και η Κάρτα Θορύβου για 1 χρόνο, με το κόστος ελέγχου πιστοποίησης από τα ΚΤΕΟ να ανέρχεται σε 20,33 ευρώ.Από τον τεχνικό έλεγχο εξαιρούνται τα δίκυκλα που έχουν άδεια κυκλοφορίας από την Τροχαία και τα δίκυκλα με τρεις ή τέσσερις τροχούς.
Επίσης, μετά...................................
Διαβάστε περισσότερα...

Αυτά θα ζητήσει ο Βενιζέλος στη σύσκεψη

Αυτά θα ζητήσει ο Βενιζέλος στη σύσκεψη

Το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι υπάρχει μια σειρά σοβαρών θεμάτων τα οποία βρίσκονται σε εκκρεμότητα προκειμένου να ψηφίσει θετικά στη Βουλή τη νομοθετική πρωτοβουλία που αναμένεται να αναλάβει η κυβέρνηση μετά την οριστική συμφωνία με την Τρόικα.
Αυτά θα θέσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αύριο, στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργός Αντώνη Σαμαρά με τη συμμετοχή και του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη.
Ο προβληματισμός είναι διάχυτος όχι......................................
Διαβάστε περισσότερα...

ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα...

Πιέζει ο Σαμαράς Βενιζέλο και Κουβέλη.


egklovismenos-o-samaras-anamesa-se-venizelo-kai-koyveli
Εγκλωβισμένος ο  Πρωθυπουργός ανάμεσα στις θέσεις Βενιζέλου και Κουβέλη  από την μια άλλα πλευρά  και  του υπουργού Οικονομικών -που απηχεί την τρόικα- από την άλλη.
Τις τελευταίες........................
Διαβάστε περισσότερα...

Απολύονται 4.000 δημόσιοι το 2014

Share/Save/Bookmark

Σε προγραφές 5.000 δημοσίων υπαλλήλων που θα αποχωρήσουν το 2014 προχωρά η κυβέρνηση και ήδη έχει αρχίσει να κάνει φύλλο και φτερό 400.000 προσωπικούς....................
Διαβάστε περισσότερα...

Σαρωτικές αλλαγές στο φορολογικό! Αυτοτελής φορολόγηση στα ενοίκια 10%!

- Αυξάνεται το αφορολόγητο από τις 5.000 στις 9.000 ευρω
- Τρείς οι φορολογικοί συντελεστές - Ο ανώτατος είναι 40% από 40.000 ευρω και άνω
- Αύξηση - φωτιά στο τέλος επιτηδεύματος! Γονατίζουν τα μπλοκάκια!
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Σαρωτικές αλλαγές στο φορολογικό αποφασίστηκαν πριν από λίγο και αν τελικά συμφωνήσουν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ είναι ζήτημα χρόνου η ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου από την Βουλή.

Ετσι,..................................
Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλο κύκλωμα πίσω από τον χάκερ του υπουργείου Οικονομικών


Ενας χάκερ έσπασε τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας του υπουργείου Οικονομικών...
και κατάφερε να υφαρπάξει τα φορολογικά στοιχεία του συνόλου των Ελλήνων. Τώρα οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από τον 35χρονο δράστη, καθώς θεωρούν πως υπάρχει κύκλωμα στο συγκεκριμένο υπουργείο, σε υψηλά μάλιστα κλιμάκια, το οποίο -με τη βοήθεια από το «σαΐνι των ηλεκτρονικών υπολογιστών»- τίναξε στον αέρα τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών της χώρας. Και υπόσχονται «βόμβες μεγατόνων», όταν ολοκληρωθεί η έρευνα!

Ο 35χρονος διαφημιστής είχε.....................................................

Διαβάστε περισσότερα...

ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ: ΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΒΑΡΥΝΟΥΝ Δ/ΝΤΕΣ


Την τελευταία (κατά τα φαινόμενα) προσπάθεια να διασώσει από οριστικό «φιάσκο» την υπόθεση διαθεσιμότητα - απολύσεις κάνει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, ρίχνοντας ουσιαστικά το «μπαλάκι» στους προϊσταμένους Γραφείων Προσωπικού, στην περίπτωση που υπάρξουν επιπλέον απολύσεις (αφού δεν έχει τα αναλυτικά στοιχεία των υπαλλήλων).
Έτσι, με εγκύκλιό του υπό τον τίτλο:...........................
Διαβάστε περισσότερα...

Αφερέγγυοι εταίροι και εγχώριοι κουκουλοφόροι*

Μετά τη μυστική συνάντηση του Παρισιού και το άδειασμα του Eurogroup, η Ελλάδα δεν μπορεί παρά να υπερασπισθεί τα εθνικά της συμφέροντα με κάθε μέσοΕδώ και καιρό, εμφανώς πια, παίζεται από την πλευρά των εταίρων και των δανειστών μας πρωτοφανές παιγνίδι σε βάρος της χώρας και των Ελλήνων πολιτών.

Η Ελλάδα καλείται κάθε τόσο να υιοθετήσει σκληρά προγράμματα οικονομικής εξυγίανσης και ταυτόχρονα να αποδεχθεί ολοένα και επαχθέστερους όρους διεθνούς εποπτείας.

Όποτε δε φθάνει σε ένα σημείο εφαρμογής και υλοποίησης των δεσμεύσεων που η ίδια, με μεγάλο πολιτικό και κοινωνικό κόστος, αναλαμβάνει, οι αντισυμβαλλόμενοι εταίροι ουδέν πράττουν, συνεχίζουν να δυσπιστούν, απαιτώντας ολοένα και περισσότερα.


Αποκορύφωμα αυτής της.................................
Διαβάστε περισσότερα...

Εγκύκλιος σοκ! Σε διαθεσιμότητα ΟΛΟΙ οι υπάλληλοι ΔΕ - χωρίς εξαιρέσεις - από τις Υπηρεσίες που δεν έστειλαν λίστες


- Αν συμβεί αυτό όλοι οι υπάλληλοι θα δουν τον μισθό τους μειώνεται και θα παίρνουν μονο το 75%
- Υπουργείο: Είναι η τελευταία σας ευκαιρία! Στείλτε ΑΜΕΣΑ τα ονόματα
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

Όλους τους δημοσίους υπαλλήλους αορίστου χρόνου παίρνει η μπάλα από την άρνηση των δημάρχων αλλά και των συνδικαλιστών να αποστείλουν τις λίστες με τις διαθεσιμότητες στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο που εστάλη από το υπουργείο:........................................................

Διαβάστε περισσότερα...

Αυτοί είναι οι τρόποι για μείωση του ελληνικού χρέους σύμφωνα με το Eurogroup


lefta maxairiΤο ελληνικό χρέος μπορεί να μειωθεί κάτω από το στόχο του 120% του ΑΕΠ το 2020, μόνο εάν οι χώρες της Ευρωζώνης αποδεχθούν ζημιές στα δάνεια που έχουν δώσει στην Ελλάδα ή επιβάλουν στους ιδιώτες επενδυτές να πουλήσουν τα ομόλογα που έχουν σε τιμή χαμηλότερη της ονομαστικής, αναφέρει έκθεση που ετοιμάσθηκε για τη χθεσινή σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.
Η 15σέλιδη έκθεση δείχνει ότι – χωρίς τη λήψη ενός πακέτου μέτρων για τη μείωσή του – το ελληνικό χρέος θα υποχωρήσει στο 144% του ΑΕΠ το 2020, στο 133% του ΑΕΠ το 2022 και στο 111% του ΑΕΠ το 2030, από...............................
Διαβάστε περισσότερα...

Γραπτό κείμενο 7270 ετών, που βρέθηκε στο Δισπηλιό Καστοριάς ανατρέπει τα ιστορικά κατεστημένα




Tο πρώτο γραπτό κείμενο στην Ευρώπη - Το 1998 ο καθηγητής κ. Γ. Χουρμουζιάδης δήλωσε πως είναι αδύνατη η δημοσίευση του κειμένου. Είναι εμφανές πως η όποια επίσημη δημοσίευσή της θα ανέτρεπε όλο το ιστορικό σκηνικό περί ανακάλυψης της γραφής, της αποτύπωσης της έναρθρης φωνής του ανθρώπου με γράμματα (και όχι με ιδεογράμματα) και μάλιστα στο γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας, στο γεωγραφικό χώρο της Ευρώπης.

Θα ανατρέπονταν δηλαδή.....................................
Διαβάστε περισσότερα...

Ανοίγει το παιχνίδι: Η Κίνα έρχεται στην Ελλάδα για επενδύσεις σε πετρέλαια φυσικό αέριο


Ανοίγει το παιχνίδι: Η Κίνα έρχεται στην Ελλάδα για επενδύσεις σε πετρέλαια φυσικό αέριο
Όταν η Κίνα δηλώνου "Παρούσα!"στις έρευνες για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην Ελλάδα, όπως αποκαλύπτει σήμερα το defencenet.gr και επενδύει να "ξεδιψάσει" την ενεργειακά αχανή εσωτερική αγορά της, τότε τις χρεία άλλων μαρτυριών χρειαζόμαστε, ότι το παιχνίδι των "δόσεων", των "επιμηκύνσεων" και τους "χρέους" της τρόϊκας, δεν είναι απλά στημένο, αλλά και χρονο-ημερολογιακά προσημαδεμένο.
Ο κινεζικός πετρελαϊκός κολοσσός......................
Διαβάστε περισσότερα...

Απολύονται 500 εργαζόμενοι του ΙΚΑ?


Απολύονται 500 εργαζόμενοι του ΙΚΑ;
Από το ΙΚΑ πρέπει να απολυθούν 500 εργαζόμενοι, σύμφωνα με οκτώ αποφάσεις τού Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, το οποίο έκρινε αντισυνταγματική τη διάταξη εκείνη τού Ν. 3899/2010, που προβλέπει την «είσοδό τους» στον ασφαλιστικό φορέα.
Ειδικότερα, οι 500 εργαζόμενοι, το έτος 2010, είχαν πετύχει σε διαγωνισμό τού ΑΣΕΠ για να προσληφθούν στην Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος. Όμως, για την ΑΤΕ είχε δρομολογηθεί η διαδικασία τής αποκρατικοποίησής της.
Έτσι, με το Ν. 3899/2010 οι υποψήφιοι για να προσληφθούν στην ΑΤΕ μετατέθηκαν και προσελήφθησαν στο ΙΚΑ, όπου υπήρχε άμεση ανάγκη προσωπικού, για τη λειτουργία τού πρώτου κρατικού ασφαλιστικού ιδρύματος τής χώρας.
Αυτό είχε ως συνέπεια να παραμείνουν εκτός του ΙΚΑ αντίστοιχος περίπου αριθμός προσώπων που είχε ήδη πετύχει στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, για πρόσληψη προσωπικού στο ασφαλιστικό αυτό ίδρυμα.........................
Διαβάστε περισσότερα...

Ποιοι θα είναι οι 2.000 δημόσιοι υπάλληλοι που θα πάρουν το δρόμο της διαθεσιμότητας, ποιοι εξαιρούνται


Εως το τέλος του 2012, 2.000 υπάλληλοι θα πάρουν το δρόμο της διαθεσιμότητας σε εφαρμοργή του τρίτου μνημονίου. Η ισχύς θα είναι αναδρομική για τη διαθεσιμότητα αλλά και για την περικοπή μισθού τους στο 75% των σημερινών αποδοχών τους. Δεν αποκλείεται υπάλληλοι που θα βρεθούν σε διαθεσιμότητα να κληθούν να επιστρέψουν χρήματα ή να τους γίνουν παρακρατήσεις στις μελλοντικές..............
Διαβάστε περισσότερα...

Related Posts with Thumbnails