Σάββας: "Κόμπλεξ ο Παναθηναϊκός"!


"ΈΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΓΚΟΛ"

Για κόμπλεξ του Παναθηναϊκού όταν αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο πρώην Γενικός Αρχηγός των «ερυθρόλευκων» με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε ότι οι «πράσινοι» ήταν ανίκανοι να βάλουν γκολ...



...στους Πειραιώτες, ενώ μίλησε και για κόλαση εντός και εκτός ΟΑΚΑ.


Αναλυτικά, ο Σάββας Θεοδωρίδης ανέφερε στην «Έρα Σπορ» για:

Τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι: «Είχα πει πριν 20 μέρες ότι εγώ φοβάμαι ομάδες όπως είναι τα Γιάννενα και ο Ηρακλής, δεν υπολόγιζα καθόλου τον Παναθηναικό και σκεφτόμουν πόσο λυπημένοι θα ήταν οι φίλαθλοι του που θα βρεθούν στο γήπεδο. Ήταν ανίκανος να βάλει γκολ ο Παναθηναικός χθες. Ένα μήνα να έπαιζαν δεν πρόκειται να μας έβαζαν κάποιο τέρμα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν πολύ σοβαρά και το κλίμα που υπήρξε, η κόλαση που έγινε εντός και εκτός γηπέδου τους πώρωσε περισσότερο. Έχει κόμπλεξ ο Παναθηναικός όταν αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, βλέπουν κόκκινες φανέλες και τρέμουν».

Την συνέχεια του φετινού... μαραθωνίου: «Ο Ολυμπιακός δίνει το πρωτάθλημα και οι άλλοι δεν το παίρνουν. Αν δεν μεσολαβήσουν άλλοι παράγοντες, ο Ολυμπιακός είναι μέσα στο κυνήγι του τίτλου γιατί δεν υπάρχει εύκολο ματς μέχρι το τέλος».

Τον «χρυσό» σκόρερ του ντέρμπι, Ματ Ντάρμπισιρ: «Θέλω να σας πω ότι όταν είχαμε και τον Λέτο και τον Ντάρμπισιρ, έπρεπε να πάρουμε μόνο τον ένα και είπα στον πρόεδρο με κλειστά μάτια να πάρει τον Ντάρμπισιρ όχι γιατί ο Λέτο είναι κακός ποδοσφαιριστής αλλά γιατί ο Άγγλος είναι καταπληκτικός παίκτης που διαθέτει ταχύτητα, αίσθηση του γκολ και είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι».

http://www.sportnet.gr




Share/Save/Bookmark
ευχαριστούμε για την επίσκεψη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails