Έως 3.000 ευρώ το πρόστιμο για "πειραγμένη" εξάτμιση


 Καθιερώνεται πλέον η κάρτα θορύβου για μοτοσυκλέτες

Για να μπει τέλος στον εφιάλτη του θορύβου από τις εξατμίσεις, καθιερώνεται κάρτα θορύβου για τις μοτοσυκλέτες που θα εκδίδεται από συνεργεία. Στα 300 ευρώ το πρόστιμο σε όποιον ιδιοκτήτη δικύκλου δεν την προμηθευτεί και έως 3.000 όταν η εξάτμιση ραγίζει τζάμια.....................


Με το... αριστερό θα μπει το νέο έτος για τους χιλιάδες κάτοχους μοτοσικλετών, σκούτερ και συναφών δικύκλων καθώς από τις αρχές του νέου έτους είναι υποχρεωμένοι να έχουν μαζί με τα χαρτιά τους και την κάρτα ελέγχου θορύβου.

Σύμφωνα με όσα λένε οι πληροφορίες ο βασικός στόχος είναι να μειωθεί ο θόρυβος από τα δίκυκλα εκείνα τα οποία εκπέμπουν πολλά ντεσιμπέλ, όπως για παράδειγμα από κάποια μηχανάκια που έχουν βάλει άλλες εξατμίσεις ή έχουν κάνει διάφορες μετατροπές.

Την ειδική αυτή κάρτα θα μπορούν να προμηθεύονται από τους μηχανικούς ενώ προβλέπεται πρόστιμο το οποίο θα φτάνει τα 150 ευρώ.

Στην περίπτωση πάντως που η μοτοσικλέτα εκπέμπει πολύ περισσότερα ντεσιμπέλ από το προβλεπόμενο όριο τότε το πρόστιμο θα φτάνει ακόμα και τα 3.000 ευρώ
.paratiritis-news.blogspot.Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails