Συνταξιούχος εργατοπατέρας με 4.000 μισθό για να "κάνει μελέτες" για την ανεργία και τις συντάξεις !


Μας το είπαν και δεν τον πιστεύουμε ...Κατά καιρούς εμφανίζονται γκάλοπ έρευνες για το πόσο τραγική είναι η κατάσταση στην ανεργία ! Λες και.
δεν το ξέρουμε , αφού πλεόν οι μισοί Έλληνες δεν εργάζονται και οι άλλοι μισοί εργάζονται με μισό μισθό ! Εξαιρούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι ...οι εργατοπατέρες και τα κομματικά και διαχρονικά λαμόγια ! Λοιπόν δείτε την ιστορία όπως μας την περιέγραψαν ............
κάποιοι που ξέρουν εκ των έσω πράγματα και καταστάσεις! Που αυτά που αποκάλυψε ο Μάκης για "καμόρες" και τοκογλυφίες σε επίσης μεγάλη συνδικαλιστική οργάνωση είναι "αγίασμα"
Μεγάλος συνδικαλιστικός φορές ...με "φιλεργάτες" διαφωτιστές δήθεν εργαζόμενων και συνταξιούχων , εκτός των άλλων είναι "σφηκοφωλιά" αδρά αμειβομένων συνταξιούχων, πρώην εργατοπατέρων ..που ενώ πληρώνονται με τεράστια ποσά, παίρνουν τις συνταξεις τους! Ενώ στον απλό Έλληνα συνταξιούχο αν δουλέψει του κόβουν την σύνταξη ! Μάλιστα δεν ξέρουμε αν τους ασφαλίζουν κιόλας ...Οπότε είναι μεγάλοι εισφοροκλέφτες του ΙΚΑ ...! Δεν πάνε εκεί οι έλεγχοι του ΙΚΑ του ΣΔΟΕ !
Ενας από αυτούς,λένε, είναι κάτι σαν διευθυντής αυτού του ευαγούς ιδρύματος!
Αν και συνταξιούχος εργατοπατέρας τσεπώνει 4.000 ευρώ το μήνα, συν μια παχυλή σύνταξη απο δημόσια επιχείρηση που εργαζόταν ! Οι άλλοι καθηγητάδες εργατολόγοι ...παπαρολόγοι ( μάλιστα ετοιμάζουν λένε να ρίξουν στην αγορά ένα ακόμα λουζερ παπαρολόγο μπροστινό μεγάλου εργατοπατέρα ) τσιμπάνε για κάθε "κλάμα" ( ακατάσχετης μπουρδολογίας και εκφοβισμού συνταξιούχων και εργαζομένων ) στην ΤV και αλλού άπειρα ευρώπουλα ! Έχουν ταρίφα για εμφανίσεις σε ιδιωτικές ημερίδες και σε τηλεοράσεις!
Και όταν ακούτε για εκθέσεις και στατιστικές για την "άθλια"κατάσταση των εργαζόμενων κλπ ! να ξέρετε στάζουν χιλιάδες ευρώ στις τσέπες τους και σε θυγατρικές τους επιχειρήσεις, αλλά και με πλαστά τιμολόγια ! Οταν δεν έχουν δώσει ούτε μισό ευρώ σε άνεργο !
Και βέβαια αυτοί δεν ξέρουν πως είναι οι πόρτες των εργοστασίων και επιχειρήσεων ...Τις έχουν ξεχάσει από τότε που από λούζερ έγιναν εργατοπατέρες !
Και κανένας ΣΔΟΕ και καμία ελεγκτική αρχή ( που είσαι Ρακιτζη κάτι θα ξέρουν οι παρεδροι που υπογράφουν ) καθότι το παραδάκι ρέει από κρατικό χρήμα και από κάθε είδους εισφορές και φόρους εργαζομένων και πολιτών!
Οσο για το επίσημο κράτος και πολιτικούς ! Απλά τους χρησιμοποιούν να κάνουν παιχνίδι ...αφού στην ουσία έχουν ξεπουλήσει τα πάντα από τους εργαζόμενους χωρίς καμία αντίσταση ...απλά τους βάζουν δήθεν να φωνάζουν ...Αλλά οχι να δαγκώνουν ! Έχουν "φίμωτρο" με ευρώ !
Αυτά και όταν μας διαφωτίσουν με περισσότερα στοιχεία θα επανέλθουμε !!!
papatzides
http://cobra-argos.blogspot.com/2011/04/4000.htmlShare/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails