Βόμβα Μιχελάκη: "Καταστροφική η απογραφή Αλογοσκούφη"


Βόμβα Μιχελάκη: "Καταστροφική η απογραφή Αλογοσκούφη"

Νέος γύρος εσωστρέφειας αναμένεται να ξεκινήσει στη ΝΔ, καθώς μία δήλωση του εκπροσώπου του κόμματος, Γιάννη Μιχελάκη, βάζει φωτιά στο εσωκομματικό σκηνικό. Ο κ. Μιχελάκης, ούτε λίγο ούτε πολύ, χαρακτήρισε...
"καταστροφική για τη χώρα" την απογραφή Αλογοσκούφη, παρότι ήταν κεντρική πολιτική απόφαση της τότε κυβέρνησης Καραμανλή...Η δήλωση – βόμβα έγινε σήμερα το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96. Ο "γαλάζιος" πορτ παρόλ εξηγούσε γιατί οι δηλώσεις Πάγκαλου στην Κωνσταντινούπολη ήταν "εγκληματικές για την εικόνα της χώρας" και όταν τού επισημάνθηκε ότι δυσφήμιση για τη χώρα ήταν και η απογραφή Αλογοσκούφη, ο κ. Μιχελάκης απάντησε: "όσο εγκληματικές ήταν οι δηλώσεις Πάγκαλου, άλλο τόσο καταστροφική για την εικόνα της χώρας ήταν η απογραφή Αλογοσκούφη".

Νέα εσωστρέφεια
Η δήλωση Μιχελάκη ήρθε σε μία ευαίσθητη εσωκομματική συγκυρία, κατά την οποία ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής προσπαθούν να πείσουν ότι οι σχέσεις μεταξύ τους είναι εξαιρετικές. Εξ ου και η "αγκαλιά" των δυο τους στο μνημόσυνο του ιδρυτή της ΝΔ, αλλά και η άρνηση Καραμανλή να αντιδράσεις στις δηλώσεις Πάγκαλου, όταν διεμήνυσε στη λεωφόρο Συγγρού ότι "καλύπτεται από τις αντιδράσεις της ΝΔ". Ο κ. Καραμανλής ενημερώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες της iefimerida.gr, για τις δηλώσεις Μιχελάκη πριν λίγο, αλλά και πάλι δεν θέλησε να κάνει σχόλιο.

"Άλλο Καραμανλής, άλλο Αλογοσκούφης"

Σε κάθε περίπτωση, στη ΝΔ απορρίπτουν τις αιτιάσεις περί "λεκτικού ολισθήματος" του εκπροσώπου τύπου και σημειώνουν με νόημα ότι "άλλο Καραμανλής και άλλο Αλογοσκούφης". Υψηλόβαθμες κομματικές πηγές, με τις οποίες συνομίλησε η iefimerida.gr, σημείωναν με νόημα ότι "ο ίδιος ο Αλογοσκούφης έχει φροντίσει να αποστασιοποιηθεί από τις κυβερνήσεις Καραμανλή και τον τέως πρωθυπουργό, με τη συνέντευξη που έδωσε στο Βήμα και έλεγε ότι ο Καραμανλής του έλεγε να αφήσει για αργότερα τα μέτρα". "Με τη συνέντευξη που έδωσε, ο πρώην υπουργός Οικονομικών έδωσε τη λαβή στην προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ να συκοφαντήσει τη ΝΔ για την κατάσταση της οικονομίας", συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, διαβεβαιώνοντας ότι οι αιχμές δεν πήγαιναν στον τέως πρωθυπουργό, αλλά στον πρώην υπουργό Οικονομικών. "Καλύπτουμε πλήρως τον Καραμανλή, αλλά κατηγορούμε τον Αλογοσκούφη", λένε "γαλάζια" στελέχη.

Αλογοσκούφης: "Ήταν κεντρική επιλογή"
Στις διαρροές της ΝΔ απάντησε, μέσω συνεργατών του, ο Γιώργος Αλογοσκούφης. "Η απογραφή δεν ήταν απόφαση ενός μόνο υπουργού. Ήταν προεκλογική δέσμευση της ΝΔ και κεντρική πολιτική απόφαση της κυβέρνησης Καραμανλή", σημειώνουν συνεργάτες του κ. Αλογοσκούφη, "καρφώνοντας" τη ΝΔ και τον εκπρόσωπό της, Γιάννη Μιχελάκη.
http://www.iefimerida.gr/news/3455/%CE%B2%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%86%CE%B7

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails