Το όνομα του 21χρονου "τρομοκράτη" που συνελήφθη στην Πεύκη

Logo of the Italian communist terrorist group,...

Δαχτυλικά αποτυπώματα του βρέθηκαν και σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα όπου εκεί ήταν μια ανώνυμη οργάνωση που οι αρχές την συνέδεαν με του Πυρήνες της Φωτίας.

Μετά τη χθεσινή δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του, δίνονται στη δημοσιότητα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και τα στοιχεία ταυτότητας του ένοπλου δράστη, ο οποίος την Τετάρτη το απόγευμα τραυματίστηκε στην Πεύκη. κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς, και από τότε νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός......................
 
Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος δράστης είχε πυροβολήσει από ελάχιστη απόσταση εναντίον δύο αστυνομικών τραυματίζοντας τους ευτυχώς ελαφρά.
 
Πρόκειται για τον Θεόφιλο Μαυρόπουλο του Αλέξανδρου και της Αλεξάνδρας, ο οποίος γεννήθηκε την 06-04-1990 στο Μαρούσι Αττικής,
 
Δακτυλικά αποτυπώματα του Θεόφιλου Μαυρόπουλου ταυτίστηκαν με αποτυπώματα, που είχαν βρεθεί:
 
Σε διαμέρισμα επί της οδούς Ελλησπόντου 53, στη Νέα Ιωνία Βόλου, όπου την 14-03-2011 είχαν συλληφθεί πέντε (5) άτομα, για συμμετοχή σε τρομοκρατική δραστηριότητα.
 
Σε διαμέρισμα επί της οδού Σαπφούς 182, στην Καλλιθέα, όπου την 14-03-2011 είχε διενεργηθεί έρευνα, στο πλαίσιο προανακριτικών ενεργειών για τρομοκρατική δραστηριότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες
την φωτογραφία είδαν οι γονείς του και αμέσως έσπευσαν στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός” όπου νοσηλεύεται ο γιος τους. Η αναγνώριση του με άλλο τρόπο θα ήταν πολύ δύσκολη αφού από τον έλεγχο των δαχτυλικών αποτυπωμάτων διαπιστώθηκε ότι δεν είναι σεσημασμένος.
 
Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το άτομο αυτό, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 170, 1014 και 1964 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.NewsIt.gr
Share/Save/Bookmark
Enhanced by Zemanta

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails