Την έναρξη της διάθεση των μπλοκ διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2011-12 ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Εκτός από μία αύξηση της τάξης 10% στις κεντρικές θέσεις του Καραϊσκάκη (VIP), όλες οι υπόλοιπες θέσεις παρέμειναν στις ίδιες τιμές, ενώ τα εισιτήρια θα τεθούν προς πώληση την ερχόμενη Τετάρτη (25/5).
Μετά την σύσκεψη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που έλαβε χώρα την Τετάρτη (18/5) αποφασίστηκε να......
μην γίνει αύξηση στα διαρκείας της επόμενης σεζόν. Απόφαση, που λήφθηκε παρότι οι αγώνες, που θα μπορούν να παρακολουθήσουν φέτος οι φίλοι της ομάδας θα είναι περισσότεροι λόγω του Champions League, αλλά και παρά την αύξηση του ΦΠΑ.
Οι ερυθρόλευκοι πήραν την απόφαση αυτή, αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες της εποχής, αλλά και επειδή θέλησαν να ευχαριστήσουν τους φίλους της ομάδας, που έδωσαν μαζικό και δυναμικό παρών φέτος στις εξέδρες του Καραϊσκάκη.
Μοναδική αύξηση, ύψους 10%, θα έχουν 3.000 περίπου διαρκείας (από τα 18.000 συνολικά) που βρίσκονται στο κέντρο του γηπέδου και πρόκειται για θέσεις VIP. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ολυμπιακού (click εδώ).
Οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας έχουν σειρά προτεραιότητας για να ανανεώσουν τα εισιτήρια τους για την επόμενη σεζόν. Η διάθεση θα ξεκινήσει την Τετάρτη 25/5/11, ενώ από την Δευτέρα 20/6/11 θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας σε νέους κατόχους.