Σάλος στην Αγγλία από το ντοκιμαντέρ και τις φωτογραφίες της Νταϊάνα




Μια από τις δυσκολότερες στιγμές μετά το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα περνούν οι πρίγκιπες Χάρι και Γουίλιαμ αφού παρά τον πρόσφατο γάμο του δεύτερου, την Παρασκευή (13/5) αναμένεται να προβληθεί στις Κάννες ντοκιμαντέρ με θέμα το θάνατο της μητέρας τους στο οποίο περιλαμβάνονται και φρικιαστικές φωτογραφίες...........

Η ασπρόμαυρη και κοντινή φωτογραφία της "θλιμμένης" πριγκίπισσας από τα συντρίμμια της Mercedes που θα προβληθεί στο ντοκιμαντέρ δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπει το φως της δημοσιότητας -υπήρχε στο διαδίκτυο- αλλά δεν είχε δημοσιευτεί σε κανένα βρετανικό έντυπο.

Ενδεικτικό είναι, άλλωστε, πως ακόμα και στους ενόρκους του δικαστηρίου που ασχολήθηκε με το θάνατο της πριγκίπισσας, η φωτογραφία είχε δοθεί με το πρόσωπό της ψηφιακά καλυμμένο.

Στο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνονται στιγμιότυπα του παπαράτσι που φωτογράφησε τη νεκρή πριγκίπισσα Νταϊάνα στιγμές μετά το τροχαίο που αφαίρεσε και τις ζωές του συντρόφου της και του οδηγού τους.

Να σημειωθεί πως με απόφαση του δημιουργού δεν πρόκειται να προβληθεί στη Βρετανία, καθώς ζητήθηκε από τις νομικές υπηρεσίες να κοπούν 87 σημεία.

"Το φιλμ δεν αφορά τη συνωμοσία πριν από το ατύχημα, αλλά τη συνωμοσία και τη συγκάλυψη μετά το ατύχημα", επισημαίνει ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ, Κιθ Άλεν, ηθοποιός, ακτιβιστής και πατέρας της γνωστής τραγουδίστριας Λίλι Άλεν.

Στο ντοκιμαντέρ "Unlawful Killing", που επιχειρεί να ρίξει φως στις συνθήκες του δυστυχήματος και στην έρευνα της βρετανικής αστυνομίας, περιλαμβάνονται και ηχητικά αποσπάσματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα να ισχυρίζεται πως η βασιλική οικογένεια ήθελε να την κλείσει σε ψυχιατρικό ίδρυμα και ότι η ζωή της βρίσκεται σε διαρκή κίνδυνο.

Η παραγωγή και προώθηση του ντοκιμαντέρ έχει χρηματοδοτηθεί από τον Μοχάμεντ Αλφαγιέτ, ο οποίος από το 1998 ισχυρίζεται ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο γιος του Ντόντι δολοφονήθηκαν από υψηλά ιστάμενους Βρετανούς αξιωματούχους και πως η υπόθεση συγκαλύφθηκε.

"Από το 2004 μου είχε κάνει εντύπωση η επιμονή του Μοχάμεντ Αλφαγιέτ να βρει τις απαντήσεις στα ερωτηματικά που προκάλεσε ο θάνατος του γιου του, Ντόντι και της πριγκίπισσας Νταϊάνα", σημειώνει ο Άλεν. 
http://e-gossiproom.blogspot.com/2011/05/blog-post_19.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+e-gossiproom+%28e-gossiproom%29Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails