Προειδοποίηση Ρεν: «Ο χρόνος σας τελειώνει»


Ο ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις Όλι Ρεν εξέφρασε τη «λύπη» του για την αποτυχία συναίνεσης των ελληνικών κομμάτων, ζήτησε περαιτέρω προσπάθειες για να επιτευχθεί και προειδοποίησε : «ο χρόνος σας τελειώνει».

«Αναμένουμε να....................

συνεχιστούν οι προσπάθειες για διακομματική συμφωνία προς υποστήριξη του προγράμματος ΕΕ-ΔΝΤ. Πρέπει να καταλήξουν σε συμφωνία σύντομα. Ο χρόνος τελειώνει», τόνισε ο κ.Ρεν.

Σε γραπτή δήλωσή του από τις Βρυξέλλες, ο Όλι Ρεν προσθέτει: «Είναι απαραίτητο για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, όλα τα ελληνικά κόμματα, περιλαμβανομένων και των κομμάτων της αντιπολίτευσης, να υιοθετήσουν μια επικοιδομητική στάση και να υποστηρίξουν το πρόγραμμα ΕΕ-ΔΝΤ καθώς και την εφαρμογή του. Το μέγεθος της πρόκλησης αποτελεί δοκιμασία για την ελληνική κοινωνία στο σύνολό της, έτσι απατεί να συνεισφέρουν όλα τα κόμματα και όλοι οι πολίτες».

Η Ν.Δ. απάντησε ότι η Ελλάδα «έχει Σύνταγμα, έχει κυβέρνηση, αντιπολίτευση και αξιοπρέπεια» ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση που δεν έβαλε στη θέση του τον κ. Ρεν.  ΤΑ ΝΕΑ


Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails