«Οι Έλληνες μας διασύρουν και ζητάνε λεφτά»


Θίχτηκαν οι Γερμανοί… από την τοποθέτηση της Μ. Σκραφνάκη

Με αφορμή τη χθεσινή διαδήλωση των «Αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα, η γερμανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα Bild στη σημερινή της έκδοση και στο σχετικό δημοσίευμα γράφει ότι «με τον αγκυλωτό σταυρό» σε σημαία της ΕΕ «οι Έλληνες διασύρουν την Ευρώπη και παρόλα αυτά λαμβάνουν νέα βοήθεια δισεκατομμυρίων ευρώ».............................

Παράλληλα, στην ιστοσελίδα της η «Bild Online» κάνει λόγο και για «ένα νέο σκάνδαλο» που έρχεται στο φως αναφορικά με περιστατικό που συνέβη κατά την επίσκεψη αντιπροσωπείας Γερμανών βουλευτών στην Ελλάδα στα μέσα Μαΐου.

Σύμφωνα με τη Bild, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαρία Σκραφνάκη απευθυνόμενη στους Γερμανούς βουλευτές είπε ότι «εάν δεν στηρίξετε τη χώρα μας θα συμβεί με τους συμπατριώτες σας το ίδιο που συνέβη στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στην Κρήτη».

Όπως δηλώνει στη Bild o χριστιανοδημοκράτης βουλευτής Μίχαελ Χένριχ «ο διερμηνέας δεν μετέφρασε τη συγκεκριμένη φράση», η οποία ήρθε στο φως όταν η επιστημονική υπηρεσία της Βουλής μετέφρασε ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» της 19ης Μαΐου.

Ο Γερμανός βουλευτής, μιλώντας στη Bild, το χαρακτήρισε «θρασύτητα» και πρόσθεσε ότι «ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος μας είχε βρίσει με αντίστοιχα υπονοούμενα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, «ο κ. Πετσάλνικος διέψευσε στη Bild το συμβάν, στο οποίο αναφέρονται αρκετοί συμμετέχοντες στο ταξίδι». Η συζήτηση ήταν «φιλική και εποικοδομητική» δηλώνει ο κ. Πετσάλνικος στη γερμανική εφημερίδα.

Newsbeast.gr
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails