ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ Ν/Σ Προς αναστολή κινητοποιήσεων οι ιδιοκτήτες ταξί


Το προεδρείο του ΣΑΤΑ με επικεφαλής τον πρόεδρο του Θύμιο Λυμπερόπουλο συναντήθηκε με τους περιφερειάρχες της χώρας για το ζήτημα της απεργίας των ιδιοκτητών ταξί. Συνεδριάζουν στις 10 το πρωί οι ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι προσανατολίζονται στην αναστολή της, έπειτα από τρεις εβδομάδες κινητοποιήσεων.

Το προεδρείο του ΣΑΤΑ με επικεφαλής τον πρόεδρο του Θύμιο Λυμπερόπουλο συναντήθηκε με τους περιφερειάρχες της χώρας για το ζήτημα της απεργίας των ιδιοκτητών ταξί.
Καθοριστική για την εξέλιξη αυτή αποδείχθηκε η........................................
συνάντηση του προεδρείου τους ΠΟΕΙΑΤΑ, με τους περιφερειάρχες της χώρας και η δέσμευσή τους ότι δεν θα δέχονται αιτήσεις, ούτε θα εκδώσουν νέες άδειες για ταξί, μέχρι να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, το οποίο θα προβλέπει απελευθέρωση, με κανόνες, του επαγγέλματος των ταξί, όπως έχει ήδη δηλώσει η κυβέρνηση, τόσο δια στόματος του αρμόδιου υπουργού Γιάννη Ραγκούση, όσο και του κυβερνητικού εκπροσώπου.
Οι περιφερειάρχες, όμως, δεν δεσμεύτηκαν για την άρση των διώξεων, που έχουν ήδη δρομολογηθεί σε βάρος ιδιοκτητών, για παρακώλυση συγκοινωνιών, αντιπαραθέτοντας ότι ο νόμος είναι νόμος και πρέπει να εφαρμόζεται.
Παράλληλα, διαβεβαίωσαν τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές ότι θα πάρουν και οι ίδιοι μέρος στο δημόσιο διάλογο, που αναμένεται να αρχίσει στο τέλος του μήνα, για το θέμα της απελευθέρωσης του επαγγέλματος των ταξί.ΕΘΝΟΣ
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails