Ιωάννινα:Δύο σερβιτόροι, μια μάνα και μια σύζυγος οι απαγωγείς της κόρης του πρώην δημάρχου

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή της 22χρονης φοιτήτριας κόρης του πρώην δημάρχου Ιωαννίνων Νίκου Γκόντα, την οποία απήγαγαν άγνωστοι, προχθες το πρωί στην Καστοριά, όπου φοιτούσε σε Σχολή της πόλης. Η αστυνομία εστίασε τις έρευνες, απο την αρχή, στην περιοχή των Ιωαννίνων, καθώς.......................
συγκεντρώθηκαν στοιχεία που οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι οι απαγωγείς είχαν μεταφέρει εκεί την 22χρονη. Οι δράστες της απαγωγής ζητούσαν 4 εκατομμύρια ευρώ σαν λύτρα για την απελευθέρωσή της.

    Οι απαγωγείς διαπιστώθηκε ότι κρατούσαν τη νεαρή σε αγροτική περιοχή, κοντά στο χωριό Αβγό. Μετά από τηλεφωνικές συνομιλίες, ορίστηκε ως σημείο παράδοσης των λύτρων ένα σημείο στον εθνικό δρόμο Ιωαννίνων-Αθηνών. Το ποσό που δόθηκε σε μια γυναίκα, ήταν τελικά 50.000 ευρώ και έτσι αφέθηκε ελεύθερη η 22χρονη κόρη του πρώην δημάρχου Ιωαννίνων.

    Ακολούθησε ευρεία αστυνομική επιχείρηση, που είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν οι δράστες. Πρόκειται για δύο Γιαννιώτες που εργάζονται σε πιτσαρία στο κέντρο της πόλης, η σύζυγος του ενός και η μητέρα του άλλου, η οποία ήταν η γυναίκα που πήγε στο ραντεβού και παρέλαβε τα λύτρα και ένας Αλβανός που ζει εδώ και 20 χρόνια στην Ελλάδα.

    Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί εάν στην απαγωγή συμμετείχαν και άλλα άτομα. 

http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=113056&utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+Agelioforosgr+%28Agelioforos.gr%29 Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails