Μυτιλήνη: Ισόβια σε ταμία για υπεξαίρεση σε Αγροτικό Συνεταιρισμό


Η υπόθεση που εκδικάστηκε πρωτόδικα, στην πρώτη συνεδρίαση του νεοϊδρυθέντος Εφετείου Βορείου Αιγαίου, εκκρεμούσε εδώ και 11 χρόνια!

Mετά από πολλές αναβολές εκδικάστηκε η υπόθεση της υπεξαίρεσης του λογιστή, ταμία και διαχειριστή του Συνεταιρισμού και πράκτορα της Αγροτικής Τράπεζας, σε βάρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λεπετύμνου Συκαμιάς, ποσού..................159.000 ευρώ και σε βάρος συνεταιριστών και της ΑΤΕ, ποσού 294.000 ευρώ.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε ισόβια κάθειρξη για το αδίκημα της υπεξαίρεσης σε βάρος του Συνεταιρισμού και σε κάθειρξη οκτώ ετών για το αδίκημα της υπεξαίρεσης σε βάρος των συνεταιριστών και της ΑΤΕ.

Επίσης, επιδίκασε υπέρ του Συνεταιρισμού το ποσό των 169 χιλιάδων ευρώ ως αποζημίωση, καθώς και το ποσό των 20.000,00 ευρώ για ηθική βλάβη και υπέρ της ΑΤΕ για ηθική βλάβη το ποσό των 44 ευρώ με επιφύλαξη από την άσκηση αστικής αγωγής.

Ο κατηγορούμενος είχε εισαχθεί και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης και αναμένεται η έκδοση εντάλματος συλλήψεως του NewIt.gr
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails