ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ !...

Share/Save/Bookmark

Λέμε, γράφουμε και κριτικάρουμε το γεγονός, πως ο Σαμαράς έχει φορέσει τις παρωπίδες, πιπιλίζει συνέχεια την καραμέλα του λαϊκισμού και αλληθωρίζει μονίμως προς την καρέκλα της κυβερνητικής εξουσίας, πλην όμως, υπάρχουν και χειρότερα !

Μπορεί με τους γερμαναράδες ομοϊδεάτες του να κοντράρεται – επειδή με τις πολιτικές που επιβάλλουν, δυσκολεύουν τις επιδιώξεις του – στην ουσία, όμως, της πολιτικής συμπεριφοράς υπάρχει το ίδιο υπόβαθρο : ο λαϊκισμός και η εξουσιομανία !

Ο συνασπισμός της Δεξιάς, υπό την Μέρκελ, χάνει........................................... τη μία εκλογική αναμέτρηση μετά την άλλη, εδώ κι ένα χρόνο, σχεδόν, γεγονός που έχει θέσει σε επιφυλακή, αρχικά και σε εφαρμογή, στη συνέχεια, την τακτική του καλοπιάσματος των συντηρητικών στρωμάτων της γερμανικής κοινωνίας, τσιγκλώντας και κανακεύοντας τα ανθελληνικά τους αντανακλαστικά, που είτε είναι έμφυτα, είτε είναι επίκτητα μέσω της παραπληροφόρησης και της άθλιας προπαγάνδας ορισμένων ΜΜΕ.

Αυτές τις ημέρες κι ενώ στα κοινοβουλευτικά σώματα της χώρας συζητούνται οι αποφάσεις της 21ης Ιουλίου και κυρίως το δεύτερο πακέτο στήριξης προς την Ελλάδα και ο διπλασιασμός του ποσού για την προστατευτική ομπρέλα EFSF, στο εσωτερικό του κυβερνητικού συνασπισμού έχουν ξεσαλώσει οι λαϊκιστές κάθε είδους και προέλευσης.

Από προχθές δεν έχουμε μόνο τις αντιδραστικές δηλώσεις και τους αφορισμούς τους, αλλά και την αρνητική ψήφο τους στη σχετική ψηφοφορία, που έγινε στην κοινοβουλευτική ομάδα και στην οποία 25 δεξιοί βουλευτές είπαν όχι στην κυβερνητική πρόταση για νέο πακέτο στήριξης ! Αν σκεφτεί κανείς, πως η Μέρκελ κυβερνάει με πλειοψηφία 19 εδρών, γίνεται αντιληπτό, το που μπορεί να οδηγηθούν τα πράγματα, αν συμβεί το ίδιο και στην επίσημη ψηφοφορία, στις 29 Σεπτεμβρίου : στην παραίτηση της κυβέρνησης συνασπισμού και στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών !


Οι γερμανοί δεξιοί λαϊκιστές, δημιουργούν εθνικιστικό προφίλ χαϊδεύοντας τ΄ αυτιά των πολιτών που έχουν «αιχμαλωτιστεί» στα πλοκάμια και την προπαγάνδα αισχρών και αντιδραστικών φυλλάδων και άλλων ΜΜΕ, νομίζοντας, πως θα καταφέρουν να διασωθούν, εκλογικά, κόντρα σ΄ όλα τα δεδομένα και τις προβλέψεις… Πολιτεύονται φορώντας παρωπίδες και αλληθωρίζοντας μονόπλευρα προς την εξουσία, χωρίς να υπολογίζουν, ούτε Ευρώπη, ούτε Ευρωζώνη, ούτε, φυσικά, την Ελλάδα.


Ποιος είπε πως δεν υπάρχουν χειρότεροι από το Σαμαρά ?...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails