ΟΦΕΙΛΕΣ 19,3 ΕΚΑΤ. € ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Στο αυτόφωρο ο 66χρονος για το χρέος - μαμούθ



Στο αυτόφωρο ο 66χρονος για το χρέος - μαμούθ
Εικοσιτετράωρη αναβολή ζήτησε και έλαβε ο 66χρονος επιχειρηματίας, Αναστ. Κιόλογλου, ο οποίος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για χρέη ύψους 19,3 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο.

Οπως έγινε γνωστό, κατά το παρελθόν, είχε κατηγορηθεί και καταδικαστεί για υπόθεση εικονικών τιμολογίων. Μάλιστα ενόψει του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου κατηγορήθηκε ότι επιχείρησε να δωροδοκήσει δύο υπαλλήλους του ΣΔΟΕ προκειμένου να αλλάξουν την αρχική τους κατάθεση προς όφελός του.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τους..................................
συνάντησε τον Ιούλιο του 2005, σε παραλιακό καφέ της Θεσσαλονίκης, όπου έδωσε στον καθένα το ποσό των 15.000 ευρώ. Την ίδια ώρα, όμως ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές που συνέλαβαν τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ επ' αυτοφώρω με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Σε πρώτο βαθμό οι εφοριακοί είχαν καταδικαστεί αντιστοίχως σε ποινές φυλάκισης 40 και 30 μηνών, με αναστολή, ενώ στο Εφετείο ο ένας από τους δύο καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με αναστολή, ενώ ο δεύτερος αθωώθηκε ΕΘΝΟΣShare/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails