Αγόραζαν βενζίνη για τα ΙΧ τους και τη χρέωναν στο ΕΚΑΒ


Συνελήφθη στη Νίκαια μία 42χρονη υπάλληλος του ΕΚΑΒ, η οποία μαζί με άλλα δύο άτομα πήγαιναν εδώ και ένα χρόνο σε συγκεκριμένο πρατήριο όπου εφοδιάζονται με καύσιμα τα ασθενοφόρα και αφού γέμιζαν πλαστικά δοχεία με βενζίνη, τα…............


χρησιμοποιούσαν στα αυτοκίνητά τους και στη συνέχεια χρέωναν τα ποσά στο ΕΚΑΒ. Μαζί της συνελήφθη ένας συνομήλικος της, ενώ στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και μια 36χρονη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη μία μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης η 42χρονη πήγε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και παρέλαβε ασθενοφόρο που ήταν σταθμευμένο σε ειδικό χώρο. Στο όχημα επιβιβάστηκε και ο συνομήλικος της και στη συνέχεια πήγαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά, στο οποίο εφοδιάζονται με καύσιμα τα ασθενοφόρα της περιοχής και γέμισαν σε τρία πλαστικά δοχεία 69 λίτρα βενζίνης αξίας 121 ευρώ, τα οποία χρέωσαν στο ασθενοφόρο.
Ακολούθως άδειασαν το ένα δοχείο στο ρεζερβουάρ του ΙΧ αυτοκινήτου της 42χρονης, ενώ τοποθέτησαν το άδειο δοχείο μαζί με τα άλλα δύο γεμάτα στο χώρο των αποσκευών.
Από την έρευνα που έκανε το Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας προέκυψε πως εδώ και ένα χρόνο η υπάλληλος του ΕΚΑΒ είτε με τον 42χρονο είτε με 36χρονη, με την ίδια μέθοδο, χρησιμοποιώντας κάθε φορά διαφορετικά ασθενοφόρα, που παραλάμβαναν από τον χώρο στάθμευσης του ίδιου νοσοκομείου, έπαιρναν βενζίνη από το συγκεκριμένο πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά και την τοποθετούσαν σε πλαστικά δοχεία τα οποία στη συνέχεια μοίραζαν μεταξύ τους.
Η 42χρονη κάθε φορά που παραλάμβανε με αυτό τον τρόπο καύσιμα, υπέγραφε χρησιμοποιώντας ονόματα συναδέλφων της, που είχαν υπηρεσία κατά την ώρα παραλαβής της βενζίνης, ώστε να μη γίνεται αντιληπτή.
Μετά από έρευνα στο ΙΧ αυτοκίνητο της 42χρονης, βρέθηκαν στον χώρο αποσκευών τα οποία και κατασχέθηκαν, δύο δοχεία, ένα άδειο και δύο γεμάτα με βενζίνη. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.
tanea.gr

 http://www.tromaktiko.net/2012/02/23/%CE%91%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B1%CE%B6%CE%B1%CE%BD-%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%99%CE%A7-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7-%CF%87/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails