Συνελήφθη οφθαλμίατρος για μη έκδοση αποδείξεων



Συνελήφθη οφθαλμίατρος για μη έκδοση αποδείξεων
Ένας 64χρονος χειρουργός οφθαλμίατρος συνελήφθη από άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας σήμερα στο Αιγάλεω, μετά από λεπτομερή φορολογικό έλεγχο που έγινε στα βιβλία του.

Όπως διαπιστώθηκε από τις αρχές................
Ιανουαρίου του 2011 μέχρι και τον Ιούλιο δεν είχε εκδώσει περισσότερες από 200 αποδείξεις παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία που αφορά πράξεις που προβλέπονται στον κώδικα βιβλίων και στοιχείων καθώς και στις διατάξεις που αφορούν στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Να σημειωθεί ότι στον συγκεκριμένο οφθαλμίατρο είχε γίνει έλεγχος στα τέλη Ιουλίου του 2011, μετά από καταγγελία στην τηλεφωνική γραμμή 11012, όπου τότε είχε διαπιστωθεί η μη έκδοση μιας απόδειξης.

Στο πλαίσιο των ελέγχων σε διάφορους επαγγελματικούς χώρους, την Τρίτη η Οικονομική Αστυνομία και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησαν φορολογικούς ελέγχους σε δύο ιατρεία σε Αθήνα και Πειραιά.

Σε ιατρείο μικροβιολόγου διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν καταχωρηθεί ασθενείς στο βιβλίο επίσκεψης ασθενών και δεν είχε εκδοθεί απόδειξη παροχής υπηρεσιών. Σε βάρος του μικροβιολόγου σχηματίσθηκε δικογραφία, ενώ θα γίνει και περαιτέρω φορολογικός έλεγχος.http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17533&subid=2&pubid=29409864
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails