Το ΣΔΟΕ ερευνά τον επιχειρηματία που του έκλεψαν το 1000000 ευρώ



 ImageΔεν φτάνει που του έκλεψαν 1 εκατ. ευρώ, τώρα πρέπει να εξηγήσει στους άνδρες του ΣΔΟΕ πως τα απέκτησε, πριν τα κλέψει η οικιακή του βοηθός. Ο λόγος για τον επιχειρηματία από τη Βούλα ο οποίος έπεσε θύμα κλοπής από την οικιακή του βοηθό με καταγωγή από τη Γεωργία.

Οπως έγινε γνωστό από.............................. τις Αρχές, η οικιακή βοηθός «σήκωσε» από το σπίτι του επιχειρηματία 1 εκατ. ευρώ. Μέρος του ποσού, περίπου 570.000 ευρώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε μια κρύπτη πλυντηρίου αυτοκινήτων στον Κολωνό.

Οπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις τα χρήματα που κατάσχονται από την αστυνομία κατατίθενται σε λογαριασμό στο Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

Ωστόσο το ύψος του ποσού κίνησε το ενδιαφέρον του ΣΔΟΕ το οποίο απέστειλε έγγραφο στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, σε συνέχεια εισαγγελικής παραγγελίας, με το οποίο ζητάει να μάθει το όνομα του δικαιούχου, δηλαδή του επιχειρηματία που έπεσε θέμα κλοπής για να ελέγξει, πρώτον, αν προήλθαν από νόμιμες πηγές και δεύτερον, αν έχουν φορολογηθεί.

Λεπτομέρεια: Η αστυνομία κατέσχεσε και τιμαλφή που εκλάπησαν από τον επιχειρηματία, η προέλευση των οποίων ενδιαφέρει επίσης το ΣΔΟΕ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
  Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails