Α.ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο


Ο κ. Λοβέρδος λέει ότι θα στηρίξει χωρίς εκπτώσεις τη συμφωνία των τριών αρχηγών, όμως διαμηνύει ότι η δική του κόκκινη γραμμή είναι «όχι μέτρα κι ό,τι να' ναι»
Το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο, δηλώνει σε συνέντευξή του ο Ανδρέας...
Λοβέρδος, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα είτε για την ανεξαρτητοποίησή του είτε για τη δημιουργία νέου κεντροαριστερού πόλου που θα καταφέρει -όπως λέει- να νικήσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, υποστηρίζει ότι............................

η χώρα κινδυνεύει με εσωτερική οικονομική κατάρρευση. «Η οικονομία αργοσβήνει και οι πολιτικοί κοιτούν και περί άλλα τυρβάζουν».

Σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής, ο κ. Λοβέρδος αναφέρει ότι θα ανοίξει τα χαρτιά του μετά την εκταμίευση της δόσης από το πακέτο βοήθειας, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο να αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή στην κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ.


«Αν δεν κοιτάξει ο καθένας τον εαυτό του, μπορούμε να αποτελέσουμε τον πλειοψηφικό πόλο που θα νικήσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο δρόμος, λοιπόν, είναι ανοικτός. Κόμματα του χώρου, δίκτυα και πρόσωπα πρέπει να βρούμε κοινή πορεία. Μπορούμε να είμαστε πρώτοι στις επόμενες εκλογές» τονίζει.


Αναφορικά με τη στάση που θα κρατήσει στην ψήφιση των μέτρων, ο κ. Λοβέρδος λέει ότι «θα στηρίξω χωρίς εκπτώσεις τη συμφωνία των τριών αρχηγών», όμως διαμηνύει ότι η δική του κόκκινη γραμμή είναι «όχι μέτρα κι ό,τι να' ναι».


in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails