ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Οι φοιτητές ψηφίζουν εξεταστική


Ματαιώθηκαν πολλές γενικές συνελεύσεις φοιτητών στην Αθήνα εξαιτίας των κινητοποιήσεων στις αστικές συγκοινωνίες Μειώνονται καθημερινά οι καταλήψεις στα πανεπιστήμια της χώρας, αν και οι κινητοποιήσεις στις συγκοινωνίες ματαίωσαν την πραγματοποίηση πολλών συνελεύσεων χθες και προχθές στην Αθήνα.

Ματαιώθηκαν πολλές γενικές συνελεύσεις φοιτητών στην Αθήνα εξαιτίας των κινητοποιήσεων στις αστικές συγκοινωνίες
Μειώνονται καθημερινά οι καταλήψεις στα...............................................
πανεπιστήμια της χώρας, αν και οι κινητοποιήσεις στις συγκοινωνίες ματαίωσαν την πραγματοποίηση πολλών συνελεύσεων χθες και προχθές στην Αθήνα.
Στη Θεσσαλονίκη δεκαέξι τμήματα παρέμειναν χθες το πρωί υπό κατάληψη στο ΑΠΘ, σχεδόν τα μισά από όσα είχαν καταληφθεί από φοιτητές την περασμένη εβδομάδα.Σε έξι από αυτά (Μαθηματικό, Γεωλογικό, ΜΜΕ, Χημικό, Φυσικό, Γαλλικής Φιλολογίας) βρίσκονταν σε εξέλιξη έως το βράδυ γενικές συνελεύσεις, με το κλίμα να έχει αντιστραφεί υπέρ των ανοιχτών πανεπιστημίων.
Συνελεύσεις
Αυτό επιβεβαιώθηκε και στις συνελεύσεις της Τρίτης, που αποφάσισαν το άνοιγμα πολλών τμημάτων, μεταξύ των οποίων της Νομικής και των τμημάτων Πολιτικών Μηχανικών και Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής. Στα εναπομείναντα υπό κατάληψη τμήματα έχουν προγραμματιστεί συνελεύσεις την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη.

Κανονικά λειτουργούν, την ίδια ώρα, το σύνολο των 8 τμημάτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, όπως και τα 23 τμήματα του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
Οι διοικήσεις των τμημάτων και οι πρυτανικές αρχές αναζητούν τρόπους να "σωθεί" ό,τι είναι δυνατό από την εξεταστική περίοδο, εξετάζοντας τόπους για την επιμήκυνσή της. ΕΘΝΟΣ
Share/Save/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails